Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Με πολλά όνειρα, φιλοδοξίες για διάκριση και διάθεση για σκληρή δουλειά ξεκίνησε την Δευτέρα η προετοιμασία της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχοι συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά στις 11:00 το πρωί στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας και προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Βλάχου. Στόχος των Πειραιωτών για τη σεζόν 2015-2016 είναι η ευρωπαϊκή διάκριση, μέσω της πρόκρισης στο Final 6 που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη και η παραμονή στην κορυφή της Ελλάδας με την κατάκτηση του νταμπλ.

Το παρών στην πρώτη προπόνηση έδωσαν συνολικά 14 πολίστες μαζί με τους νεοαποκτηθέντες, Γιόσιπ Πάβιτς και Κωνσταντίνο Γενηδουνιά, ενώ απουσίαζαν δικαιολογημένα το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα, ο Τζέσε Σμιθ και ο Κυριάκος Ποντικέας που θα ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες στην προετοιμασία. Η προετοιμασία θα διεξάγεται για τις επόμενες δυο εβδομάδες με διπλές προπονήσεις (το πρωί στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας και το απόγευμα στον Αγ. Κοσμά).

Αναλυτικά το παρών στην πρώτη προπόνηση έδωσαν οι:

Τερματοφύλακες: Γιόσιπ Πάβιτς, Στέφανος Γαλανόπουλος, Κώστας Γαλανίδης

Αμυντικοί: Βαγγέλης Δελακάς

Περιφερειακοί: Μανώλης Μυλωνάκης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Γιάννης Φουντούλης, Γιώργος Ντόσκας, Μπλάι Μάλιαρακ, Αλέξανδρος Γούνας, Γιώργος Δερβίσης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς

Φουνταριστοί: Κωνσταντίνος Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος

Βλάχος: «Μεγάλες απαιτήσεις, υψηλοί στόχοι»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε στο osfp.gr: «Όταν είσαι στον Ολυμπιακό οι απαιτήσεις είναι πάντα πολύ μεγάλες και οι στόχοι πολύ υψηλοί. Κάθε χρόνο έχουμε πολύ υψηλούς στόχους, καταφέρνουμε να είμαστε πρωταγωνιστές στην Ελλάδα και να κατακτούμε τους εγχώριους τίτλους και προσπαθούμε πολύ σε πρώτη φάση να μπούμε στο Final 6 και περαιτέρω να διακριθούμε. Φέτος έγιναν ορισμένες διορθωτικές κινήσεις για να βελτιωθεί το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Έχει γίνει σε ένα μεγάλο μέρος η κλήρωση του Champions League, απομένει να κάνουμε μια σωστή προετοιμασία και να παραμείνουμε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς πολύ συγκεντρωμένοι. Πρέπει να κρατάμε χαμηλούς τόνους, να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ώστε να πετύχουμε φέτος το στόχο που τον κυνηγάμε εδώ και τρία χρόνια, να συμμετέχουμε στο Final 6 και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Η ομάδα αυτή έχει δυνατότητες και φιλοδοξίες. Όλοι έχουμε μέσα μας την επιθυμία να φτάσουμε με τον Ολυμπιακό ψηλά και θα δουλέψουμε πολύ για να το πετύχουμε». Στη συνέχεια ο κόουτς του Θρύλου αναφερόμενος στο χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε η Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συμπλήρωσε: «Έχουμε το δικαίωμα να μιλάμε για αυτή την επιτυχία σαν Ολυμπιακός γιατί πολλοί παίκτες μας συμμετείχαν σε αυτήν. Νομίζω ότι είναι ευκαιρία να κουβαλήσουν οι παίκτες μαζί τους όλη τη χρονιά αυτή την καλή ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση που «έχτισαν» εκεί. Το μετάλλιο που κατέκτησε η Εθνική ομάδα είναι ένα γεγονός που μπορεί να μας δώσει μια άλλη ώθηση και να το κεφαλαιοποιήσει ο Ολυμπιακός και να δει άλλα αποτελέσματα»

Πάβιτς: «Έχουμε τη δυναμική για πρόκριση στο Final 6»

Γιόσιπ Πάβιτς: «Το καλοκαίρι τελείωσε, ξεκουραστήκαμε και τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Χαίρομαι πολύ που είμαι μέλος αυτής της ομάδας, που είναι νεαρή σε ηλικία και δυνατή. Πιστεύω ότι έχουμε τη δυναμική να προκριθούμε στο Final 6. Μέχρι στιγμής τα πάντα είναι τέλεια, τα παιδιά είναι εξαιρετικά και ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια».

Γενηδουνιάς: «Ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό»

Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς: «Όπως είπαν οι προπονητές και οι έφοροι, να έχουμε μια καλή χρονιά, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην ομάδα του Ολυμπιακού. Υπόσχομαι από την πλευρά μου πολύ δουλειά μαζί με τους συμπαίκτες μου για να φέρουμε στην ομάδα επιτυχίες».

Μάλιαρακ: «Νίκες σε Ευρώπη και Ελλάδα»

Μπλάι Μάλιαρακ: «Τη φετινή χρονιά πρέπει να συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση που τελειώσαμε την περσινή σεζόν. Με νίκες στην Ευρώπη και στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Ο βασικός κορμός αποτελείται από την Εθνική Ελλάδας που πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και αυτή η πορεία μπορεί να είναι οδηγός μας και σε συλλογικό επίπεδο»

Φουντούλης: «Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι...»

Γιάννης Φουντούλης: «Ξεκινάει μία καινούργια χρονιά. Σίγουρα είμαστε ενθουσιασμένοι για τις προκλήσεις που έχουμε απέναντί μας φέτος. Νομίζω ότι αυτή η ομάδα έχει φτιαχτεί με πολύ μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση και με πολύ υψηλούς στόχους, έτσι ώστε να καταφέρει να συγκαταλεχθεί στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και να διεκδικήσει μια μεγάλη διάκριση για φέτος. Νομίζω ότι δεν πρέπει να πούμε μεγάλα λόγια, οι στόχοι είναι ξεκάθαροι, καλύτερα να μη μιλάμε συνεχώς γι' αυτούς. Είναι αυτονόητοι, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε όσο δυνατόν περισσότερο γίνεται, ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει»

Δελακάς: «Ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να είναι πρώτος»

Βαγγέλης Δελακάς: «Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να πάντα πρώτος στην Ελλάδα και να κατακτά όλους τους εγχώριους τίτλους. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά, η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου πρέπει να θεωρηθεί 100% σίγουρη. Όσον αφορά την Ευρώπη θα πρέπει να παλέψουμε όσο πιο πολύ μπορούμε και να περάσουμε στο Final 6, θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε»

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :