Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ... ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το τριήμερο ρεπό λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, ξεκινώντας την προετοιμασία για ένα πρόγραμμα... φωτιά.

Οι υποχρεώσεις των νταμπλούχων Ελλάδας και φέτος πολλές. Αγώνες σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League θα βάλουν τους παίκτες του Μάρκο Σίλβα στα... δύσκολα.

Ένα απ' αυτά ξεκινάει και το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στον Πλατανιά (12/9). Τέσσερις μέρες αργότερα ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου, στις 22 πηγαίνει στην Ξάνθη και μετά έχει τον ΠΑΣ Γιάννινα εντός (22/9) και την Αρσεναλ (29/9) στο Λονδίνο.

Το... καλό για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι ότι ο Αρτούρ Μασουακού έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός στο ματς με το Λεβαδειακό και θα μπορεί να «δέσει» την αριστερή του πλευρά, στην οποία νέο πρόσωπο θα είναι ο Ερνάνι. Επίσης, Ιντέγε και Σεμπά θα έχουν την ευκαιρία να καταλάβουν τη νοοτροπία και τα... «θέλω» του προπονητή τους στον Ολυμπιακό.

Γενικότερα, οι ρυθμοί στο Λιμάνι αναμένεται να ανέβουν, μιας και τα ματς που έρχονται είναι άκρως απαιτητικά και η ομάδα θα αρχίζει να «δένει» όλο και περισσότερο.

Μάλιστα, ο Μάρκο Σίλβα αναμένεται να ενισχύσει το κέντρο του. Ειδικά στα ματς του Champions League, όπου ο Μιλιβόγεβιτς δεν θα είναι «παρών» στις αναμετρήσεις με Μπάγερν Μονάχου και Αρσνεαλ, η παρουσία των Καμπιάσο - Κασάμι θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, όπως έχουμε αναφέρει.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αναμένεται να είναι πάνω από τον Αργεντίνο, ο οποίος πρέπει να είναι 100% έτοιμος γι αυτά τα σημαντικά παιχνίδια. Γι αυτό και αναμένεται να ακολουθήσει ειδικό έξτρα πρόγραμμα...

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :