Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΕΤΡΑΕΙ... ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ Ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ!



Στο Μέτσοβο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του βρίσκεται ο Ολυμπιακός, στην προσπάθειά του να είναι στο 100% όταν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες είναι φυσικά και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, αλλά δείχνει πως έχει αρχίσει να μετράει... αντίστροφα για την επιστροφή του.

Ο νεαρός άσος του Θρύλου «πατάει» καλά στα πόδια του και έχει αρχίσει να κάνει τους πάντες να αισιοδοξούν με αυτά που κάνει στην προετοιμασία. Είναι καλός, υγιής και νιώθει σίγουρος για τον εαυτό του.

Δεν έχει μπει ακόμα στο πλήρες πρόγραμμα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, αλλά καθημερινά δείχνει την πρόοδο που έχει κάνει και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ακολουθήσει όλο το ρυθμό των προγραμμάτων και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :