Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ



Τον Αστέρα Τρίπολης αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα που έγινε την Παρασκευή στο Ρέντη ο Ολυμπιακός.

Ο Μάρκο Σίλβα "τσέκαρε" την κατάσταση των παικτών του, όσων τουλάχιστον δεν είναι διεθνείς και σε γενικές γραμμές έδειξε να είναι ικανοποιημένος. Οι Ερνάνι και Ιντέγε ήταν καλοί, αλλά τα χαμόγελα ήρθαν από το γεγονός ότι ο Γιάννης Μανιάτης αγωνίστηκε βασικός. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μάλιστα αγωνίστηκε για 70 λεπτά στο φιλικό δείχνοντας πολύ καλή εικόνα χωρίς να έχει την παραμικρή ενόχληση.

Ο Μανιάτης ξεπέρασε το πρόβλημά του και φαίνεται να ...αφήνει πίσω την ατυχία που ξεκίνησε στο παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ την περσινή σεζόν.

Ο Μανιάτης ήταν πολύ καλός, έδειξε έτοιμος και προετοιμάζεται πλέον για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Βέβαια μέχρι τώρα ο αρχηγός έχει παίξει πολύ λίγο στα φιλικά που έγιναν, όμως είναι χαρακτηριστικό ότι στο Ρέντη μετά το χθεσινό φιλικό και την παρουσία που είχε δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο να τον δούμε σύντομα να αγωνίζεται!

Με δεδομένο μάλιστα πως υπάρχει το πρόβλημα στη μεσαία γραμμή με την απουσία του Μιλιβόγεβιτς (λόγω τιμωρίας), δεν αποκλείεται ο Μανιάτης, εφόσον πάνε όλα καλά και στη συνέχεια, να μπορέσει να προλάβει ακόμη και το ματς με την Μπάγερν, έχοντας άλλωστε τη δυνατότητα να πάρει χρόνο συμμετοχής με τον Πλατανιά στο ματς που προηγείται.

Προφανώς και τα πράγματα δεν είναι εύκολα, όμως δεν θα πρέπει πλέον να αποκλείεται το ενδεχόμενο η λύση για το... πρόβλημα στον άξονα με την Μπάγερν να βρεθεί στο πρόσωπο του Μανιάτη ή τουλάχιστον να βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :