Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΒΕΝΓΚΕΡ!


Εκνευρισμένος με τις ενέργειες του Ντιέγκο Κόστα ήταν -όπως ήταν φυσικό- ο Αρσέν Βενγκέρ, μετά την ήττα της Άρσεναλ από την Τσέλσι (2-0).

Οι «κανονιέρηδες» έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι από το «Στάμφορντ Μπριτζ», ωστόσο ο πρώην παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε... ροντέο το παιχνίδι, κερδίζοντας την αποβολή του Γκάμπριελ ενώ έπρεπε και ο ίδιος να είχε δει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Όπως ήταν φυσικό, ο Αλσατός τεχνικός ήταν ...έξαλλος με την συμπεριφορά του Κόστα, όπως δήλωσε μετά το ματς στο «BBC».

«Ζητάω από τον διαιτητή να δει ξανά τον αγώνα και να παρακολουθήσει τι έχει κάνει ο Κόστα πριν αποβληθεί ο Γκάμπριελ. Είναι κρίμα που δεν αποβάλλεται για αυτά που κάνει. Είμαι απογοητευμένος από τον Μάικ Ντιν (διαιτητής του αγώνα) και τις αποφάσεις που πήρε σήμερα (19/9)», ανέφερε αρχικά.

«Είναι αλήθεια πως ο Γκάμπριελ δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι αλλά ο Κόστα γλίτωσε την αποβολή. Είναι κάτι το ανεξήγητο. Χτύπησε δύο φορές τον Κοσιελνί στο πρόσωπο και στο στήθος. Είναι απαράδεκτο», συμπλήρωσε.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :