Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΝΤΥΣΟΥΝ... ΞΑΝΑ ΤΟ «Emirates» ΣΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ!


H Άρσεναλ βρίσκεται για ακόμα μία φορά στον... δρόμο του Ολυμπιακού και οι οπαδοί του αδημονούν για το μεγάλο αυτό ματς.

O Ολυμπιακός εξασφάλισε 3.200 εισιτήρια για τις ανάγκες της αναμέτρησης με την Άρσεναλ για την 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους ερυθρόλευκους να ενημερώνουν από χθες τον κόσμο τους για τους τρόπους διάθεσης και τις τιμές τους, όπως αναφέραμε. Ωστόσο είναι γνωστό πως εδώ και καιρό οι ερυθρόλευκοι οπαδοί ήταν στο... ψάξιμο για να διασφαλίσουν μία θέση στο Emirates.

Σε ένα γήπεδο όπου παραδοσιακά δημιουργούν εξαιρετική κερκίδα. Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει τη Δευτέρα και η ζήτηση είναι τέτοια που είναι θέμα ημερών να... εξαφανιστούν τα... μαγικά χαρτάκια για το ματς αυτό. Άλλωστε για τους οπαδούς των νταμπλούχων Ελλάδας υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Πρόκειται εξάλλου για έναν αγώνα, στον οποίο οι ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, μετά την ήττα της πρεμιέρας στο Καραϊσκάκη από την Μπάγερν και το νικηφόρο αποτέλεσμα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τους "κανονιέρηδες".

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :