Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ... ΟΧΙ ΜΟΝΟ!


Η Nova ανακοίνωσε την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων της 2ης αγωνιστικής της Basket League, όπoυ φυσικά ξεχωρίζει το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδρομητικού καναλιού:

Τη Δευτέρα 19/10 στις 20:30, ο αγώνας Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και όλες οι αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής το διήμερο 17-18 Οκτωβρίου.

Μετά το Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται ξανά στο παρκέ των καναλιών Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στις 20:30 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD το μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ανάμεσα στους δύο «αιωνίους».

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα αρχίσουν να μπαίνουν στο κλίμα της αναμέτρησης, από τις 16:45 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» στο Novasports 2 και Novasports 2 HD, με το Γιάννη Καραλή και τις αφίξεις των δύο αποστολών με όλα τα τελευταία νέα των ομάδων. Το Pre game show θα ξεκινήσει στις 19:15, αμέσως μετά τη μετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα, και θα βγει από ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κλειστό του ΟΑΚΑ με τους Χρήστο Καούρη και Νικήτα Αυγουλή και εκλεκτούς καλεσμένους.

Στις 20:30 θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD ο μεγάλος αγώνας, σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου, σχόλιο του Γιώργου Συρίγου και ρεπορτάζ των Χρήστου Καούρη και Σπύρου Δημολίτσα. Αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι, θα ακολουθήσει η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με όλο το ρεπορτάζ και δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Ο αγώνας θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, ενώ θα μεταδοθεί και σε μαγνητοσκόπηση το ίδιο βράδυ στις 24:00 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD. Επίσης, θα μεταδοθεί και ηχητικά από το Novasports.gr, ενώ στο www.novasports.gr/BasketLeague-PAO-OLY μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τον αγώνα.

Οι φίλοι της πορτοκαλί μπάλας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και όλες τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ (https://youtu.be/Fo13NBvFrD8). Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, στις 16:00, η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Γιώργο Συρίγο και Χρήστο Καούρη, στα Novasports 2 και Novasports 2 HD, θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα λίγο πριν το τζάμπολ. Στις 17:00, θα ακολουθήσει η παράλληλη μετάδοση των αγώνων, Κολοσσός H Hotels - Ρέθυμνο Cretan Kings σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή, Αρκαδικός - Άρης σε περιγραφή του Γιώργου Μαρκόπουλου, ΠΑΟΚ - Κηφισιά σε περιγραφή του Κωστή Μπότσαρη, Τρίκαλα BC Aries – Καβάλα σε περιγραφή του Αποστόλη Τριανταφύλλου, Απόλλων Πατρών Carna – Κόροιβος Αμαλιάδας σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 17:00 θα προβληθεί από το Novasports 3 ο αγώνας Λαύριο - ΑΕΚ σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη και ρεπορτάζ του Αργύρη Στεφανόπουλου. Όλοι οι αγώνες και η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» θα μεταδοθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :