Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΤΡΙΑ!


Κάθε προπονητής, πριν από τα μεγάλα παιχνίδια, επιλέγει τους δικούς του... τρόπους για να "φτιάξει" ψυχολογικά τους παίκτες του. Είτε με πωρωτικές ομιλίες στα αποδυτήρια, είτε με την προβολή κάποιου βίντεο, το τεχνικό επιτελείο της κάθε ομάδας προσπαθεί στους κρίσιμους αγώνες να ...τσιτώσει τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να να δώσουν όλα στο γήπεδο.

Κάτι ανάλογο επιχείρησε και ο προπονητής του Παναθηναϊκού πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν του... βγήκε με αποτέλεσμα να καταφέρει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό. Δηλαδή, να αγχώσει περισσότερο τους παίκτες του, κάτι που φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο, όταν οι "πράσινοι" δέχθηκαν εύκολα και... γρήγορα τρία γκολ από τον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα το ντέρμπι να τελειώσει πριν καν αρχίσει.

Ο Γιάννης Αναστασίου άφησε τους παίκτες του λίγη ώρα πριν από το κρίσιμο παιχνίδι στην Τούμπα να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο. Προφανώς, ο Έλληνας τεχνικός περίμενε κάποια... γκέλα των ερυθρολεύκων στη δύσκολη έδρα του Περιστερίου, κάτι που θα έδινε τη δυνατότητα στην ομάδα του λίγο αργότερα να αγωνιστεί με ακόμα περισσότερα κίνητρα για να μειώσει τη διαφορά από τον "αιώνιο" αντίπαλο και να βρεθεί μια ανάσα από την κορυφή.

Ωστόσο ο Θρύλος δεν του έκανε τη... χάρη, αυτό που ευχόταν ο Αναστασίου δε συνέβη ποτέ, καθώς οι πρωταθλητές πέρασαν νικηφόρα και από την έδρα του Ατρόμητου, αυξάνοντας τη διαφορά στο +6 από τον Παναθηναϊκό, πριν αρχίσει το ντέρμπι της Τούμπας. Αυτό το γεγονός λειτούργησε αρνητικά στην ψυχολογία των παικτών του "τριφυλλιού", κάτι που ομολόγησε και ο Λουκ Στιλ σε δηλώσεις του μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ.

"Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Είδαμε το παιχνίδι πριν, τον είδαμε να κερδίζει, το γεγονός ότι πήγε τη διαφορά στους έξι βαθμούς μας έβαλε ακόμα μεγαλύτερη πίεση για τη νίκη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ", παραδέχθηκε ο Άγγλος τερματοφύλακας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :