Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΣΤΡΟΜΠΕΡΙ : Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΝΤΙ ΤΖΕΪ ΕΡΧΕΤΑΙ...


Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ντι Τζέι Στρόμπερι στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αρκαδικού, όπου σημείωσε 13 πόντους, έχοντας 3/6 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ στα 22 λεπτά που αγωνίσθηκε.

Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ των ερυθρόλευκων, δήλωσε ότι ο αληθινός... Ντι Τζέι της Καρσίγιακα, έρχεται στη συνέχεια! Ενώ, παραδέχτηκε ότι ακόμα δεν έχει δείξει τα στοιχεία που έδειχνε στην Τουρκία.

Aναλυτικά όλα όσα δήλωσε μετά το τέλος του ματς:

Για την απόδοσή του στο ματς: «Το ζητούμενο νέο για μένα και τον Ολυμπιακό, είναι να συνεχίσω έτσι με αυτοπεποίθηση και στη συνέχεια. Είχα καιρό να βάλω τρία μακρινά σουτ. Σήμερα όμως μπήκαν και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».

Για το γεγονός ότι στην Καρσίγιακα ήταν «άλλος παίκτης» και στον Ολυμπιακό ακόμα δεν έχει δείξει το καλό του πρόσωπο: «Όντως. Στην Καρσίγιακα ήμουν άλλος παίκτης. Ελπίζω να δείξω τα ίδια πράγματα που έδειχνα και στην Καρσίγιακα, στον Ολυμπιακό. Στον Ολυμπιακό είναι διαφορετικά τα πράγματα. Διαφορετικά τα συστήματα, αλλά προσπαθώ να τα αφομοιώσω και να προσαρμοστώ. Ο αληθινός Ντι Τζέι έρχεται…».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :