Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΝΑ EXTRA ΚΙΝΗΤΡΟ!


Στην ιδιάζουσα αξία που έχει αποκτήσει για τον Ολυμπιακό η διατήρηση των περσινών κεκτημένων αναφέρθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας στις δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, με αφορμή την αυριανή πρεμιέρα, που βρίσκει τους ερυθρόλευκους να φιλοξενούν τον Κολοσσό, εστίασε στο έξτρα κίνητρο που έχει για την ομάδα του να βρεθεί εκ νέου στον θρόνο του αυτοκράτορα.

Αναλυτικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είπε:

«Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχηθώ να διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα χωρίς επεισόδια και κρούσματα βίας και επίσης να ευχηθώ σε όλα τα μέλη όλων των ομάδων να έχουν υγεία. Σε ό,τι αφορά τώρα το αγωνιστικό κομμάτι, εκτιμώ πως και το νέο πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και εμείς από τη μεριά μας θέλω να αντιμετωπίζουμε το κάθε ματς με τη δέουσα σοβαρότητα και σεβόμενοι τον κάθε αντίπαλο δίνοντας το 110% των δυνάμεων μας σε κάθε αναμέτρηση. Γνωρίζουμε πως οι αντίπαλοι μας θα έχουν ένα έξτρα κίνητρο απέναντι μας μιας και είμαστε οι πρωταθλητές Ελλάδος, αλλά αυτό δίνει και σε εμάς ένα έξτρα κίνητρο μιας και θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :