Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟΥΣ «16» ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ


Η κλήρωση της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία της ΕΠΟ, με την κληρωτίδα να φέρνει... αντιμέτωπη του Ολυμπιακού, την ομάδα των Χανίων.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει το πρώτο ματς στα Χανιά και τη ρεβάνς στο "Γ. Καραϊσκάκης" και ήδη μπορεί να κάνει τα... πλάνα του για την επόμενη φάση.

Ο αντίπαλος δεν θεωρείται... απειλή για τον Ολυμπιακό, αλλά φυσικά χρειάζεται σοβαρότητα και προσοχή. Αγωνίζεται στη Football League και είναι 12ος με 16 βαθμούς, έχοντας στην έδρα του απολογισμό 3-2-1 και εκτός 1-2-3.

Για να φτάσουν έως αυτή τη φάση του Κυπέλλου, τα Χανιά τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του τρίτου προκριματικού ομίλου πίσω από τον ΠΑΟΚ και μπροστά από τον Πανθρακικό και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ομάδα των Χανιών είχε μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα στους τρεις αγώνες που έδωσε, αλλά πλέον το έργο της Κρητικής ομάδας γίνεται πολύ δύσκολο, στη φάση των «16» κόντρα στον Ολυμπιακό.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :