Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΘΕΛΟΥΝ... ΔΑΝΕΙΚΟ ΤΟΝ ΜΑΝΙΑΤΗ!


Μετά την Ρωσία και στην Ιταλία επιμένουν για ενδιαφέρον τριών ομάδων για την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη με... δανεισμό!

Ιταλικές ΜΜΕ θέλουν τις Σαμπντόρια, Τορίνο και Τζένοα να τσεκάρουν την περίπτωση του εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού για τον Γενάρη. Ο Μανιάτης έτσι και αλλιώς έχει προσελκύσει ακόμα και ενδιαφέρον από την Ρωσία και την Λοκομοτίβ Μόσχας, όπως έχουμε αναφέρει.

Η επιλογή και η προοπτική του δανεισμού του είναι κάτι που εξετάζεται ενόψει της προσεχούς χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Για τον Γιάννη Μανιάτη εξάλλου τα πράγματα δεν κύλησαν καθόλου καλά φέτος λόγω των προβλημάτων που είχε με τον τραυματισμό του.

Πριν βέβαια ληφθούν οι όποιες αποφάσεις ο διεθνής μέσος θα κοιτάξει πρώτα το τι έχει στο μυαλό του το τεχνικό επιτελείο των ερυθρόλευκων και ο Μάρκο Σίλβα ως προς την διαχείριση του ιδίου αλλά και του ρόστερ και των χρόνων συμμετοχής των παικτών για την συνέχεια.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :