Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ... ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ! ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ...


Τελικά δεν πέσαμε και πολύ έξω σε αυτά που σας είπαμε για την ήττα του Παναθηναϊκού και τους υπέυθυνους αυτής (δείτε εδώ γιατί το λέμε, αλλά και το γκολ της αναμέτρησης σε βίντεο).

Έφταιγαν λοιπόν ΚΑΙ τα μαύρα τους τα χάλια και ο... κρύος καιρός! Από κοντά και ο... ντεφορμέ Στραματσόνι! 

Ας μην πούμε περισσότερα! Όλη δική σας η... απόλαυση : 

leoforos.gr : ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ...

Ο Παναθηναϊκός δεν εμφανίστηκε ποτέ στην Κομοτηνή και ο Πανθρακικός νίκησε 1-0 κάτι σαν το τριφύλλι.

Το κατόρθωσε κι αυτό ο Παναθηναϊκός. Να δώσει χαρά στον Ελευθερόπουλο και την ομάδα του, που στο ματς της Κομοτηνής παρατάχθηκε πλήρης αλλά με τον οσφπ είχε επτά απουσίες, και να δώσει το δικαίωμα για να γίνει και πάλι το «τριφύλλι» αντικείμενο χλεύης από τους «αντικειμενικούς» και όχι μόνο. Με μια τραγική εμφάνιση στην έδρα του Πανθρακικού, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 1-0 κι έβαλε τέλος σε μια παράδοση 25 χρόνων που ήθελε την ομάδα να κερδίζει στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς.

Το «τριφύλλι» ήταν κάκιστο από την αρχή ως το τέλος, με μερικές αναλαμπές στο παιχνίδι του, ο Στραματσόνι αποδείχθηκε… ντεφορμέ καθυστερώντας τις παρεμβάσεις του στο ματς και όλα κυλούσαν σαν να μην τρέχει τίποτα στην Κομοτηνή παρότι η ομάδα από το 26’ ήταν πίσω στο σκορ. Το μόνο σίγουρο είναι πως στη διάρκεια της διακοπής ο Ιταλός μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσει τις σκέψεις του για πολυήμερη άδεια και να σκεφτεί πως πιθανότατα χρειάζεται αρκετή και σκληρή δουλειά για να αποφεύγονται τέτοιες ντροπιαστικές εμφανίσεις από τους «πράσινους».

panathinaikos24.gr : «Κρύωσε» κι’ έχασε…

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και ηττήθηκε από τον Πανθρακικό στην… κρύα Κομοτηνή με 1-0, παρότι θα μπορούσε να έχει σκοράρει, αλλά ο Καρέλης, αποδείχθηκε… μοιραίος, σπαταλώντας τις καλές στιγμές που έφτιαξε το «τριφύλλι». Άργησε χαρακτηριστικά τις αλλαγές του ο Στραματσόνι.

Ο Παναθηναϊκός δεν λέει να σηκώσει κεφάλι, κατάφερε να χάσει από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, παρότι είχε φάσεις για να βάλει γκολ, αλλά δεν κατάφερε να το πράξει. Δέχτηκε ένα… κρύο γκολ, η άμυνα κοιμήθηκε και η ομάδα του Στραματσόνι παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε.

Η 2η θέση αποτελεί ρεαλιστικό στόχο του Παναθηναϊκού, ωστόσο με τέτοιες εμφανίσεις δεν θα έρθει τίποτα εύκολα στην πορεία. Η ευθύνη βαραίνει τόσο τους παίκτες, όσο και τον προπονητή και πρέπει να αλλάξουν άπαντες κυρίως νοοτροπία, διότι δεν αρμόζει να παίζουν έτσι, φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :