Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΔΥΝΑΤΕΣ... ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ


Τρία συνολικά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα των Ακαδημιών του Ολυμπιακού μέσα στο σαββατοκύριακο 23-24 Ιανουαρίου.

Η αρχή γίνεται με τον αγώνα της ομάδας Νέων του Θρύλου, το Σάββατο (12:00), η οποία υποδέχεται στις εγκαταστάσεις του Ρέντη τη Skoda Ξάνθη, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Κ20. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους για 16ο συνεχόμενο παιχνίδι, κόντρα σε μια ομάδα που έχει αρκετό καιρό να γνωρίσει την ήττα.

Επίσης το Σάββατο, οι Παίδες του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας τον Παναθηναϊκό (14:30), για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League K15 και σε περίπτωση νίκης θα εδραιωθούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Τέλος, την Κυριακή, οι Έφηβοι υποδέχονται την αντίστοιχη ομάδα του Ατρόμητου (12:00), σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό ματς, το οποίο θα κρίνει πολλά ενόψει της συνέχειας.Η εν λόγω αναμέτρηση αυτή θα γίνει για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Κ17.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :