Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ...

Το Δελτίο Τύπου που είδε νωρίτερα τη δημοσιότητα από τον δικηγόρο του άτυχου οπαδού που έχασε τρία δάχτυλα από κροτίδα στο ΣΕΦ, σχολιάστηκε από ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Στην «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ λένε ότι :

«Σταθήκαμε δίπλα του από τη στιγμή που ενημερωθήκαμε για το συμβάν και μάλιστα στείλαμε τον ιατρό μας να εξετάσει την περίπτωσή του. Σε επικοινωνία που υπήρχε με τον άτυχο φίλο της ομάδας και την οικογένειά του, ενημερώσαμε πως ήταν στη διάθεσή του οι δύο ιδιωτικές κλινικές με τις οποίες συνεργαζόμασταν χωρίς να πληρώσει το παραμικρό. Τις επόμενες μέρες σε επικονωνία και συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο άτυχος φίλαθλος νοσηλέυτηκε σε άλλη κλινική με εμάς να είμαστε σε συνεχή επικονωνία τόσο με τον ίδιο όσο και με την οικογένειά του. Βοηθήσαμε όχι μόνο με αυτόν τον τρόπο, αλλά ποικιλοτρόπως, ωστόσο δε χρειάζεται να μπούμε σε λεπτομέρειες. Πριν λίγες μέρες μάθαμε μέσω ενός δικηγόρου πως αξιώνει από μας ένα υπερβολικά μεγάλο ποσό».


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :