Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΡΛΟΣ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤΟ! *VIDEOS*

Στον Πειραιά σε κάθε ευκαιρία ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία μεταγραφική κίνηση τον Ιανουάριο, ωστόσο, όπως αναφέρει σε αποκλειστικό τυου δημοσίευμα το "gazzetta.gr", οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του Κάρλος Εντουάρντο της Αλ-Χιλάλ! 

Τον  26χρονο Βραζιλιάνο χαφ γνωρίζει ο Μάρκο Σίλβα από την Εστορίλ τη σεζόν 2012/13, διάστημα κατά το οποίο είχε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις, πήρε μεταγραφή στην Πόρτο, έμεινε εκεί για μία σεζόν και στη συνέχεια πήγε  δανεικός στην Νις πέρυσι για να μετακομίσει το περασμένο καλοκαίρι στην Αλ-Χιλάλ του Γιώργου Δώνη.

Στην Σαουδική Αραβία έχει 10 γκολ σε 11 ματς, αλλά ψάχνει τρόπο να αποχωρήσει. Η περίπτωσή του έφτασε στον Ολυμπιακό, που όπως αναφέρει το σημοσίευμα φαίνεται να εξετάζει τα δεδομένα της απόκτησής του.

Το πιθανότερο σενάριο φαίνεται πως είναι ο δανεισμός μέχρι το καλοκαίρι με τους πρωταθλητές Ελλάδας να διατηρούν οψιόν αγοράς του.




Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :