Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ Ο... ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ!


Δυσαρεστημένοι είναι στον Πανθρακικό μετά την ήττα από την Καλλονή και την τραγική εμφάνιση και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sportfm.gr", η διοίκηση είναι πολύ πιθανό να «τελειώσει» τον Ελευθερόπουλο.

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο τεχνικός του Πανθρακικού, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, μετά την ήττα από την Καλλονή με 2-0 και την τραγική εμφάνιση. Η διοίκηση του συλλόγου είναι δυσαρεστημένη με τον Έλληνα τεχνικό, αφού θεωρεί πως το παιχνίδι στη Μυτιλήνη ήταν ένα από αυτά που έπρεπε να πάρει η ομάδα, όπως και το περασμένο ματς με τον Παναιτωλικό εντός έδρας, που έληξε 0-0.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις στον Πανθρακικό, με το μέλλον του Ελευθερόπουλου να φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο και για να καταφέρει ο Έλληνας προπονητής να παραμείνει στο σύλλογο θα πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Εάν, επιβεβαιωθεί το εν λόγω ρεπορτάζ, οι άνθρωποι της ομάδας από την Κομοτηνή έχουν στο μυαλό τους δύο εναλλακτικές λύσεις. Είτε να παραμείνει στον πάγκο ο βοηθός του «Ελέ», Στέλιος Βενετίδης, κάτι που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί αφού οι δυο τους πάνε... πακέτο. Η άλλη περίπτωση ακούει στο όνομα του Παύλου Δερμιτζάκη, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο και της Βέροιας.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :