Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΤΟ «ΚΑΘΑΡΙΣΕ» Ο... MVP ΠΟΥΛΙΔΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*


Το προσπάθησαν και οι δύο, το πήρε ο Ολυμπιακός. Η Ξάνθη πάλεψε για τη... ζημιά (είχε δοκάρι κι εξαιρετικό Τσέναμο) στο Καραϊσκάκη, όμως οι ερυθρόλευκοι βρήκαν τη λύση με τον Πουλίδο και πήραν τη νίκη με 1-0.

Μετά το... «μπλόκο» στα Χανιά, ο Ολυμπιακός είδε και το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στην Ξάνθη να κινδυνεύει να... «στραβώσει», όμως βρήκε τη λύση. Με τον πιο επικίνδυνο παίκτη του, Άλαν Πουλίδο, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα πήρε τη νίκη που τόσο ήθελε.

Οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα προβλημάτισαν στο πρώτο ημίχρονο, με τους Ακρίτες να μην απειλούνται ιδιαίτερα και να δείχνουν πιο... επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο μέρος, η Ξάνθη δεν φοβήθηκε το παιχνίδι και παίζοντας ανοιχτά βοήθησε στο να υπάρξει πολύ καλός -κατά διαστήματα- ρυθμός. Μάλιστα λίγο έλειψε να προηγηθεί στο 66' όταν ο Σολτάνι σημάδεψε το δοκάρι, ενώ ο Τσενάμο την κρατούσε όρθια στα μετόπισθεν. Τελικά, στην τρίτη του προσπάθεια, ο Πουλίδο νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ και χάρισε τη νίκη στον Θρύλο.


Στα καθαρά αγωνιστικά...

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έδειξε πιο... ζεστή στα πρώτα λεπτά και αφού έκλεισε έξυπνα τους χώρους προς την εστία του Τσενάμο, προσπάθησε με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι από την πλευρά τους έδειξαν μπλοκαρισμένοι και δεν μπορούσαν να «φτιάξουν» παιχνίδι. Έτσι, το πρώτο 20λεπτο κύλησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν την υπεροχή αλλά να μην μπορούν να ενοχλήσουν τον Ρομπέρτο.

Σταδιακά οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα πήραν την μπάλα στα πόδια τους και ανέβασαν για πρώτη φορά στο παιχνίδι τις γραμμές τους, κλείνοντας την Ξάνθη. Οι Ακρίτες, παρόλο που είδαν τον αντίπαλό τους να γίνεται κινητικός για πρώτη φορά στο ματς, αντέδρασαν σωστά και δεν ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα. Τα λεπτά περνούσαν χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να παραμένουν κολλημένες... στο «μηδέν».

Καλύτερη εικόνα από τον Ολυμπιακό στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου. Βάζοντας «σημάδι» τον δραστήριο Πουλίδο οι ερυθρόλευκοι έγιναν για πρώτη φορά ουσιαστικοί στο παιχνίδι και δοκίμασαν τα αντανακλαστικά του Τσενάμο. Ο Λουτσέσκου δεν μπορούσε να βρει λύσεις στο ανασταλτικό κομμάτι και απάντησε με… επίθεση στον Μάρκο Σίλβα. Με άγνοια κινδύνου, οι Ακρίτες βγήκαν μπροστά, έψαξαν την κόντρα και το ματς κρατούσε πολύ ζωηρό το ενδιαφέρον.

Οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη σε έναν τρελό ρυθμό. Ο Σολτάνι έγινε μοιραίος στο 66’ όταν σημάδεψε με προβολή το δοκάρι, ενώ λίγο αργότερα ο Τσενάμο έγινε... «ήρωας» όταν έσωσε δύο φορές την ομάδα του (την πρώτη η φάση ξεκίνησε από δικό του λάθος). Νικητής στο... ροντέο ήταν ο Θρύλος, που μετά από ένα επικίνδυνο σουτ του Λουσέρο απάντησε με γκολ του Πουλίδο, έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Φορτούνη (74΄). Από εκεί και πέρα, οι ερυθρόλευκοι δεν δυσκολεύτηκαν αφού είδαν και την Ξάνθη να... «μένει» από δυνάμεις. Μάλιστα, θα μπορούσαν να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ πριν το τελευταίο σφύριγμα σε δύο περιπτώσεις, όταν και οι αμυντικοί της Ξάνθης είχαν βγει μπροστά.


Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Μποτία, Ντα Κόστα, Σαλίνο, Ομάρ, Ζντιέλαρ, Κασάμι (65’ Τσόρι), Ντουρμάζ, Φορτούνης (85’ Μανιάτης), Πάρντο (65’ Ιντέγε), Πουλίδο

Στον πάγκο: Καπίνο, Κολοβός, Σιόβας, Μαζουακού

Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Τσενάμο, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρυπίδης (81’ Σκουρτάι), Φλίσκας, Λουσέρο, Ορφανίδης, Ντιμιτρόφ (81’ Τριάδης), Σολτάνι, Καπετάνος

Στον πάγκο: Ζαρόπουλος, Χατζιτερζόγλου, Βασιλακάκης, Ερέα, Καμαρά


Δείτε από την κάμερα της Nova...

Το γκολ του Πουλίδο ΕΔΩ

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :