Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΝΤΟΥΡΜΑΖ : ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ... ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

Στην επιθετική αστοχία των ερυθρόλευκων στάθηκε ο Τζίμι Ντουρμάζ σε δηλώσεις του μετά την ήττα από την Άντερλεχτ με 1-0 στις Βρυξέλλες.

Ο Σουηδός εξτρέμ τόνισε πως η ομάδα με την βοήθεια του κόσμου θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στο «Γ.Καραϊσκάκης»

Αναλυτικά:

«Κυριαρχήσαμε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Δεν εκμεταλλευτήκαμε σωστά τις ευκαιρίες μας. Σε αυτά τα παιχνίδια το σημαντικό είναι να σκοράρεις. Τώρα, πρέπει να γυρίσουμε σπίτι μας και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τη ρεβάνς. Πρέπει να τα δώσουμε όλα, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Πιστεύουμε ότι με τη βοήθεια των οπαδών μας θα τα καταφέρουμε. Ο κόσμος θα μας στηρίξει και θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση».

Για τη δική του απόδοση και ότι επέστρεψε στην ευρωπαϊκή λίστα του Θρύλου,ανέφερε:«Βοηθάω την ομάδα μου όσο μπορώ. Νιώθω καλά και είμαι χαρούμενος που έχω επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δουλεύω καθημερινά για να βοηθάω τον Ολυμπιακό».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :