Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΣΟΚ ΓΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*


Η Μπιλμπάο του Γιώργου Μπόγρη έκανε την... έκπληξη κόντρα στην Μπαρτσελόνα καθώς νίκησε με 73-72 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Copa del Rey.

Ο Έλληνας σέντερ έβαλε το… λιθαράκι του (8π. με 4/6διπ., 3 ριμπ.) ώστε οι Βάσκοι να σοκάρουν την Μπαρτσελόνα, έπειτα από ένα δραματικό φινάλε. Συγκεκριμένα, ο Μουμπρού με 2/2 βολές έκανε το 73-68 με 44 δευτερόλεπτα να απομένουν, ο Όλεσον πέτυχε τρίποντο κι οι παίκτες του Αλόνσο έκαναν κακή επίθεση.

Οι διαιτητές έδωσαν αντιαθλητικό του Σλέζας πάνω στον Τόμιτς, ωστόσο ο Κροάτης σέντερ πέτυχε 1/2 βολές. Οι “μπλαουγκράνα” είχαν 3.2 δευτερόλεπτα να σκοράρουν και να πάρουν την πρόκριση αλλά ο Ντόλμαν πήγε να πασάρει αντί να σουτάρει, έκανε λάθος κι η Μπιλμπάο πανηγύρισε μια μεγάλη πρόκριση.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Άλέξ Ρούοφ, ο οποίος σημείωσε 18 πόντους με 6/7 δίποντα, ενώ καθορθιστική ήταν η εμπειρία των Ερβέλ (15π.) και Μουμπρού (12π.).

Δείτε το βίντεο:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :