Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΤΑ... ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΤΟΡΣΕΪ!

Όπως από την πρώτη στιγμή σας έχουμε επισημάνει η περίπτωση του Τζόι Ντόρσεϊ όχι απλά έχει πάρει... κεφάλι για να καλύψει τη θέση που άφησε κενή ο Σον Τζέιμς στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά θεωρείται το ακλόνητο φαβορί, αφού μπορεί ο Ολυμπιακός για να είναι σίγουρος να εξετάζει και άλλες περιπτώσιες, αλλά όλο το βάρος έχει πέσει στον πρώην ερυθρόλευκο Αμερικανό σέντερ. 

Τα προβλήματα του Ντόρσεϊ με τον Αταμάν στη Γαλατάσαραϊ είναι σε όλους γνωστά, όπως και η επιθυμία του 32χρονου Αμερικανού να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. 

Κάποιοι έκαναν λόγο για οικονομικά προβλήματα στην Τούρκικη ομάδα, όπως πέρσι που έχασαν σε μία... νύχτα τον Κάρλος Αρόγιο, αλλά κάτι τέτοιο αυτή τη χρονιά δεν ισχύει και οι παίκτες λαμβάνουν κανονικά τους μισθούς τους.

Η Γαλατάσαραϊ θέλει φέτος να φτάσει μέχρι και την κατάκτηση του Eurocup και να παίξει στην Euroleague της επόμενης περιόδου, αφού δεν συμπεριλαμβάνεται στις 11 ομάδες που έχουν υπογράψει συμβόλαιο.

Ο Ντόρσεϊ φέτος προσφέρει στη Γαλατά 7.9 πόντους και 6.5 ριμπάουντ σε 15 συμμετοχές στο Eurocup, και μέχρι ν'αρχίσουν τα προβλήματα με τον Αταμάν πρόσφερε σημαντικές λύσεις. 

Δεδομένο είναι ότι ο Αταμάν δεν θέλει να βλέπει... μπροστά του τον Ντόρσεϊ, αλλά κάπου εδώ μπαίνουν στη μέση τα... Τούρκικα παιχνίδια, προκειμένουν να καρπωθούν όσο το δυνατόν περκισσότερα χρήματα.

Από το ρεπορτάζ της Γαλατά προκύπτει ότι ο Αταμάν λέει ότι... θέλει να τον κρατήσει ΑΛΛΑ αν υπάρξει μία καλή προσφορά από τον Ολυμπιακό (γνωρίζουν την ύπαρξη ενδιαφέροντος) όλα μπορούν να γίνουν! 

Τι σημαίει αυτό; Ότι του βάζει και... κορδέλα η Γαλατά, αρκεί να πάρει κάποια χρήματα. Πόσα χρήματα; Κάποιοι που γνωρίζουν καταστάσεις μιλούν για ποσό μεγαλύτερο των 150.000 ευρώ...

Ο Αταμάν μπορεί να θέλει να κάνει... πείσματα και καψώνια στον Ντόρσεϊ, αλλά δεν είναι αυτός που πληρώνει και η διοίκηση της Γαλατά δεν θέλει στην ομάδα ένα παίκτη χωρίς διάθεση προσφοράς. 

Όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η άκρη θα βρεθεί και μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα ο παίκτης θα γίνει ξανά κάτοικος... Πειραιά.

Και κάτι ακόμα... Οι εναλλακτικές στον Πειραιά στην περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση Ντόρσεϊ είναι... δύο! Ο Τζεφ Έιρς (δείτε το θέμα και βίντεο εδώ), αλλά και ακόμα μία... ευρωπαϊκή περίπτωση! 


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :