Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΟΙ... ΞΕΝΥΧΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟ!


Ανήμερα του αγώνα (11/5, 19:00) θα αποφασίσει ο Αργύρης Πεδουλάκης για την συμμετοχή των Γκιστ, Χέινς και Φελντέιν στον τέταρτο προημιτελικό με τον Αρη στο Nick Gallis Hall.

Οι τρεις Αμερικανοί είναι υπό... τιμωρία, μετά το ξενύχτι το βράδυ της ήττας από τους «κίτρινους» (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) και γι αυτό δεν συμμετείχαν στην απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, τελευταία πριν από το παιχνίδι.

Το δεδομένο είναι ότι οι τρεις Αμερικανοί θα τιμωρηθούν με πρόστιμο, ενώ είναι πιθανό να μείνουν εκτός του τέταρτου προημιτελικού, καθώς ο Αργύρης Πεδουλάκης ήταν φανερά ενοχλημένος από την στάση τους.

Θυμίζουμε ότι μετά το τέλος του αγώνα οι τρεις παίκτες εθεάθησαν μέχρι... πρωίας σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης, γεγονός που προκάλεσε εκνευρισμό στον Παναθηναϊκό.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :