Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΕΝΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ «ΑΙΩΝΙΩΝ» ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΣΑΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ... ΠΟΙΝΕΣ


Ο Παναθηναϊκός ζήτησε να αλλάξει, όπως και έγινε εν μέρει τελικά (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), ο πειθαρχικός κώδικας και ο Ολυμπιακός αντέδρασε με αποτέλεσμα ν' ανέβουν οι τόνοι στο Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ.

Οι «πράσινοι» παρουσία του Μάνου Παπαδόπουλου και του Τάκη Μπαλτάκου ζήτησαν να αλλάξει μέρος του πειθαρχικού κώδικα και συγκεκριμένα αυτό που αναφέρεται στις ποινές ομάδων και φυσικών προσώπων. Ουσιαστικά οι "πράσινοι" ζήτησαν την παραγραφή των ποινών του πειθαρχικού κώδικα για φυσικά πρόσωπα. Δηλαδή οποιαδήποτε ποινή να μην μεταφέρεται για την επόμενη σεζόν. Επίσης, η συγχώνευση ποινών, όπως και η αποσύνδεση ποινών για άτομα που δεν έχουν διοικητική ή ιδιοκτησιακή σχέση με κάποια ομάδα.

Ο Ολυμπιακός με τους Παναγιώτη Αγγελόπουλο, Γιώργο Σκινδήλια και Χρήστο Σταυρόπουλο, όπως είναι φυσικό, αντέδρασε και μάλιστα οι τόνοι ανέβηκαν με τους υπόλοιπους εκπροσώπους να παραμένουν... αμίλητοι.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού πέρασε με 12 ψήφους υπέρ και 1 κατά του Ολυμπιακού (δεν ψήφισε ο Άρης).

Έτσι, τα δύο αιτήματα των «πράσινων» πέρασαν, αφού πρώτα είχε ψηφιστεί και η πρόταση των ξένων με 12-2.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :