Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΕΛ


Ο Πάουλο Μπέντο πήρε τον Ελιουνούσι στην αποστολή που έχει όμως... ενοχλήσεις και τίθεται σε αμφιβολία εάν είναι έτοιμος για 11άδα.

Με βάση τις δοκιμές που έχουν γίνει και τις σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού, όλα δείχνουν διάταξη 4-2-3-1 και μία 11άδα με Λεάλι κάτω από τα δοκάρια, Φιγκέιρας δεξί μπακ, Ντε Λα Μπέγια αριστερό και κέντρο άμυνας με Μποτία και Ντα Κόστα.

Στον άξονα οι Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο, επιτελικός ο Φορτούνης και στα δύο άκρα ο Μάριν μάλλον με τον Σεμπά διότι ο Ελιουνούσι έχει ενοχλήσεις από χθες και πονούσε και στην προπόνηση της Τετάρτης. Ίσως βέβαια ο Πάουλο Μπέντο να τον περιμένει έως και το μεσημέρι της Πέμπτης.

Επιθετικός φυσικά ο Ιντέγε.

Οι υπόλοιποι της αποστολής είναι οι: Καρντόσο, Τσόρι, Καπίνο, Μάρτινς, Ρομαό και Βιάνα.

Ο Μπέντο είχε προγραμματίσει και βιντεοανάλυση για τους παίκτες του. Πάνω κάτω βέβαια είναι συγκεκριμένα τα όσα έχει εντοπίσει για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ και έχει να τους πει.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :