Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΥΝΑΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ... 3αρα ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ Η Κ15 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ


Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη η Κ-15 του Ολυμπιακού επικράτησε με 3-0 της αντίστοιχης του Ατρόμητου.

Η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη έδειξε καλά στοιχεία στο παιχνίδι της αλλά θέλει ακόμη δουλειά για να είναι έτοιμη για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Super League Κ-15 στις αρχές του επόμενου μήνα.

Το 1-0 σημείωσε με πέναλτι στο 16' ο Γούλας, το οποίο κέρδισε ο Νικόλης. Στο 46' ο Σουρλής με κεφαλιά έκανε το 2-0 ενώ στο 80' ο Γούλας μετά από ασίστ του Ντότη έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα για 3η φορά στα δίχτυα.

«Ήταν ένα καλό τεστ απέναντι σ' ένα δυνατό αντίπαλο. Δείξαμε κάποια καλά στοιχεία αλλά η ομάδα θέλει δουλειά. Γι' αυτό κάνουμε και τα φιλικά παιχνίδια για να βλέπουμε τα λάθη μας και τις αδυναμίες μας και μετά να δουλεύουμε στην προπόνηση για να διορθώσουμε αυτά που δεν μας αρέσουν», σημείωσε ο Νίκος Τοπολιάτης.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Ηλιάδης, Τζόρβας, Νικόλης, Ασλανίδης, Τιμολέων, Μούκα, Γούλας, Σουρλής, Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Τόλιος/ Τσάβος, Πανιάς, Θεοδωρόπουλος, Κεραμίδας, Αντωνόπουλος, Ντότης, Τζανετής, Καρακώστας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :