Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Η... ΑΤΑΚΑ ΤΣΟΡΙ ΣΕ ΜΠΕΝΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!


Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας η παρουσία του Τσόρι στην αποστολή του Ολυμπιακού, για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τη Βέροια, έδειχνε... εξαιρετικά αμφίβολη, από την στιγμή που ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στη γάμπα.

Παρόλο που δεν υπήρχε ανησυχία από το ιατρικό επιτελείο για την κατάστασή του εν όψει του αγώνα με τη Γιουνγκ Μπόις, την ερχόμενη Πέμπτη, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη επικρατούσε η εντύπωση ότι ο Πάουλο Μπέντο θα προτιμούσε να προφυλάξει τον Τσόρι στο ματς με την ομάδα της Ημαθίας. Ωστόσο, πριν τη σημερινή τελευταία προπόνηση, ο Αργεντίνος και ο Πορτογάλος τεχνικός είχαν τετ α τετ.

Ο Τσόρι ξεκαθάρισε στον Μπέντο ότι είναι έτοιμος να παίξει και την Κυριακή. Ο τελευταίος είδε, λίγη ώρα αργότερα, τον παίκτη του να «βγάζει» χωρίς πρόβλημα το πρόγραμμα της προπόνησης και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Ο Μπέντο, άλλωστε, γνωρίζει ότι ο Ολυμπιακός ουσιαστικά... οφείλει στην «Τσόρι» την παρουσία του στους ομίλους του Europa League, αφού στον επαναληπτικό αγώνα με την Αρούκα απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι ικανός να πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Με λίγα λόγια, είναι ο άνθρωπος των… δύσκολων αποστολών!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :