Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ... ΝΤΟΥΡΜΑΖ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ!


Ο Τζίμι Ντουρμάζ δεν άντεξε την κατάσταση στην Ελλάδα με την οικονομία, την κοινωνία και το... χάος, όπως το χαρακτήρισε, στο ποδόσφαιρο, τονίζοντας πως δεν μπορούσε να μείνει άλλο στη χώρα μας και γι' αυτό έφυγε αμέσως μόλις ενδιαφέρθηκε η Τουλούζ.

Ο Σουηδός πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Επικρατεί χάος εκεί στην Ελλάδα. Σε ό,τι μπορείς να φανταστείς. Πήρα μεταγραφή στην Τουλούζ κυρίως γι' αυτόν τον λόγο. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στην προπόνηση και στο ποδόσφαιρο. Έτσι είναι και όλο το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα και κανείς δεν ξέρει πότε θα ξεκινήσει. Η προπόνηση αλλάζει όλη την ώρα. Η οικονομία το ίδιο. Τα πάντα. Υπήρχε μεγάλη προσοχή σε άλλα πράγματα πέρα από το ποδόσφαιρο, συνεπώς δεν είχα καμία επιθυμία να συνεχίσω να προπονούμαι εκεί και να έχω το ίδιο κίνητρο να τα πάω καλά. Συνεπώς όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία της Τουλούζ που εκδήλωσε ενδιαφέρον ήταν ένα καμπανάκι για μένα. Ήξερα ότι ήταν κάτι καλό και σημαντικό για μένα.

Μάλιστα, όταν η σεζόν είχε τελειώσει, έπρεπε να περιμένουμε ένα μήνα και κάτι για να παίξουμε στον τελικό του Κυπέλλου. Και όλα τα προβλήματα συνεχίστηκαν μέχρι και την προετοιμασία. Υπάρχουν πολλά προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Αναφερθείς στα οικονομικά προβλήματα των ελληνικών ομάδων, είχε να πει: «Όλοι οι σύλλογοι έχουν πρόβλημα με την πληρωμή των μισθών των ποδοσφαιριστών. Εμείς είχαμε ένα διαφορετικό σύστημα σε σχέση με τους άλλους συλλόγους συνεπώς πληρωνόμασταν σχετικά σε καλό χρόνο παρότι με καθυστέρηση. Ξέρω μερικούς ποδοσφαιριστές που παραμένουν απλήρωτοι ακόμα. Είναι ξεκάθαρο πως κάτι τέτοιο είναι βαρετό. Αλλά είχαμε ένα σύστημα που ξέραμε πως θα παίρναμε τα χρήματά μας, συνεπώς δεν υπήρχε κανένας λόγος ανησυχίας».

Όσο για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από το Τσάμπιονς Λιγκ, υποστήριξε ότι και αυτή η εξέλιξη, συμπεριλήφθηκε στους λόγους που πήρε την απόφαση να φύγει:

«Σίγουρα στην Τουλούζ δεν θα αγωνιστώ σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά την ίδια στιγμή η κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν ήταν και η καλύτερη. Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από το Champions League κι αυτό ήταν ένα επιπλέον καθαρό σημάδι ώστε να μετακινηθώ σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Στη Γαλλία υπάρχουν καλοί αντίπαλοι συνέχεια. Μπορεί να μην υπάρχουν τα μεγαλύτερα ονόματα, αλλά όλες οι ομάδες στη Γαλλία έχουν μεγαλύτερη ποιότητα σε σύγκριση με αυτές στην Ελλάδα. Αυτό θα με βελτιώσει και θα έχω καλύτερες ευκαιρίες εδώ».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :