Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΕΡΕΖ ΓΙΑ... ΚΑΡΝΤΟΣΟ!


Έχουν βρεθεί μαζί στην εθνική Παραγουάης και τον ξέρει καλά... Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ερνάν Πέρεζ, μίλησε με σιγουριά για τη βοήθεια που θα προσφέρει ο Όσκαρ Καρντόσο στους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 27χρονου Παραγουανού στο «Goal» για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών:

«Βρεθήκαμε πολλές φορές στην ίδια αποστολή της “αλμπιρόχα” (παρατσούκλι της εθνικής Παραγουάης). Αναμφίβολα πρόκειται για παίκτη υψηλού επιπέδου, πρώτης γραμμής. Θα κάνει τη διαφορά και θα πετύχει πολλά γκολ. Είμαι σίγουρος γι' αυτό. Άλλωστε, η καριέρα του και η πορεία του μιλούν ξεκάθαρα. Σε όποιον σύλλογο κι αν πήγε, απέδειξε τις ικανότητές του και την ευχέρεια που έχει στο σκοράρισμα. Έχω ακόμα επαφή με φίλους και παλιούς συμπαίκτες στην Ελλάδα και ενημερώνομαι για το τι συμβαίνει. Όλοι είναι χαρούμενοι με την απόκτησή του.

Γνωρίζοντάς τον, η απόφαση να επιλέξει να παίξει για τον Ολυμπιακό είναι η καλύτερη που θα μπορούσε να πάρει σε αυτή τη φάσης της καριέρας του. Δείχνει απολύτως τον χαρακτήρα του και τη διάθεση που έχει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σ' έναν μεγάλο σύλλογο και να διεκδικήσει πολλούς τίτλους και να πετύχει πολλά πράγματα, τη δίψα που έχει ακόμα.

Είναι τρομερός ποδοσφαιριστής. Οι κινήσεις του και οι τοποθετήσεις του στην περιοχή είναι εξαιρετικές και έχει ένα αριστερό πόδι... κανόνι. Αυτό που τον μετατρέπει σε πολύτιμο παίκτη, είναι πως δεν χρειάζεται ιδιαίτερη υποστήριξη ώστε να κάνει τη διαφορά και να λάμψει. Κατέχει όλα τα... μυστικά της θέσης του σέντερ φορ. Με λίγη βοήθεια κι όταν θα μάθει να συνεργάζεται με τους συμπαίκτες του καλύτερα και προσαρμοστεί, θα... εκραγεί. Η ομάδα θα πάρει το μάξιμουμ γιατί ο Όσκαρ δίνει το 100% σε κάθε παιχνίδι όπου αγωνίζεται. Θα κερδίσει το κοινό από την αρχή κιόλας, αν και νομίζω πως αυτό πρέπει να έχει ήδη γίνει».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :