Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ


Ο Ολυμπιακός ήταν... καταιγιστικός στο ματς με την Βέροια, την οποία κέρδισε με 6-1 και ξεκίνησε με το δεξί το νέο πρωτάθλημα.

Οι ερυθρόλευκοι πλέον καλούνται να αφήσουν πίσω τους την αναμέτρηση με την ομάδα της Ημαθίας και να επικεντρωθούν στον αγώνα με την Γιουνγκ Μπόις.

Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο την ερχόμενη Πέμπτη αγωνίζεται στην Ελβετία και θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα και την πορεία της στο Europa League. Η σκληρή δουλειά που γίνεται τον τελευταίο καιρό στο Ρέντη έχει αρχίσει πλέον... να αποδίδει καρπούς, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με το ίδιο πάθος και την ίδια συγκέντρωση και στον αγώνα της Πέμπτης, καθώς η Ευρώπη παραμένει ο μεγάλος στόχος. Ο Θρύλος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και μάλιστα θα έχει στο πλευρό του και τους οπαδούς του, οι οποίοι θα δώσουν δυναμικό «παρών» και στην Ελβετία.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :