Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΗΓΕ Ν'ΑΡΠΑΞΕΙ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ, ΑΛΛΑ...


Ζενίτ, Νάπολι, Ρόμα και Φιορεντίνα... Αυτές ήταν οι τέσσερις ομάδες που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο είχαν εκφράσει ενδιαφέρον (έστω και υπό μορφή... ερώτησης) για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Τουλάχιστον αυτοί οι τέσσερις σύλλογοι είχαν διαρρεύσει προς τον Τύπο και είδαν το φως της δημοσιότητας. Ειδικά το ενδιαφέρον της Ζενίτ ήταν τόσο ζεστό που στο τέλος... κάηκε, λόγω της μη παραχώρησης του Βίτσελ στη Γιουβέντους.

Πληροφορίες του Contra.gr όμως αναφέρουν ότι υπήρχε και μία πέμπτη ομάδα που είχε απλώσει τα δίχτυα της στον Ολυμπιακό και είχε ψαχτεί για τον Μιλιβόγεβιτς.

Και μιλάμε για μία κορυφαία ομάδα της Premier League. Δεν ήταν ούτε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ούτε η Λίβερπουλ, ούτε η Τσέλσι, ούτε η Μάντσεστερ Σίτι, ούτε η Άρσεναλ. Πολύ απλά ήταν η πρωταθλήτρια Λέστερ του παλιού μας γνώριμου Κλαούντιο Ρανιέρι!

Στην Αγγλία λοιπόν ακούγεται τις τελευταίες ώρες έντονα ότι ο Ρανιέρι είχε τον Μιλιβόγεβιτς ως μία έξυπνη λύση της τελευταίας στιγμής για τα χαφ, αλλά μόλις πληροφορήθηκαν στη Λέστερ τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού... λιποθύμησαν. Οι "ερυθρόλευκοι" ζητούσαν μίνιμουμ ένα... 12άρι εκατομμύρια. Με λίγα παζάρια μπορούσε κάθε ενδιαφερόμενος να ρίξει τις απαιτήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας στα 10 εκ. ευρώ.

Πόσα λεφτά ήταν διατεθειμένες να δώσουν οι "αλεπούδες" στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται στο νησί; Το πολύ 5 εκατομμύρια. Οπότε, σταμάτησε νωρίς-νωρίς οποιαδήποτε συζήτηση πήγε να ξεκινήσει.

Πάντως, μια από τις ομάδες που είχε σκοπό να βγάλει ένα "σκασμό" λεφτά από τα ταμεία της για να κάνει δικό της τον Σέρβο, ήταν η Ζενίτ της Αγίας Πετρούπολης. Τουλάχιστον αυτό υποστήριζε ο Ραμαντάνι, ο -γνωστός και μη εξαιρετέος- μάνατζερ του άσου του Ολυμπιακού.


Πηγή: Contra.gr

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :