Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΙΘΑΝΟ ΟΝΟΜΑ... ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΤΟΠΕΡ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!


Με τον Βιάνα να είναι στόπερ, θέση που χρειαζόταν ενίσχυση ο Ολυμπιακός, αλλά να μην έχει την εμπειρία που έψαχναν γι' αυτή τη θέση οι ερυθρόλευκοι, τα μεταγραφικά σενάρια δεν έχουν σταματήσει για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Για αυτό και βγαίνει προς τα έξω από το Λιμάνι ότι σε αυτή τη θέση μπορεί να βοηθήσει και ο Ρομάο, που όμως δεν είναι ο κλασικός στόπερ...

Αποτέλεσμα αυτών είναι τις τελευταίες ώρες να υπάρχει ένα σενάριο που... εμπλέκει τον Ολυμπιακό και τον Λόρικ Τσάνα, τον 33χρονο διεθνή Αλβανό στόπερ, που είναι χωρίς ομάδα!

Ο Τσάνα έχει μεγάλη θητεία στα ευρωπαϊκά γήπεδα (Παρί, Μαρσέιγ, Σάντερλαντ, Γαλατασαράι, Λάτσιο) και τελευταίος του σταθμός ήταν η Ναντ.

Eίναι αρχηγός της εθνικής ομάδας της Αλβανίας, μπορεί να δώσει βοήθειες και ως δεξιός μπακ αλλά, κυρίως, είναι ο παίκτης που μπορεί με την εμπειρία του να προσφέρει ηρεμία στην αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού.

Ακόμα και τώρα, που βρισκόμαστε στις 5 Σεπτέμβρη, η τιμή του βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα (ίσως χρειάζονται πάνω από 700 - 800 χιλ. ευρώ για να υπογράψει, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sportdog.gr") και μένει να δούμε αν όντως οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του...

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :