Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΗΡΑΚΛΗ...


Χωρίς τους Φορτούνη και Ντα Κόστα θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό εκτός έδρας ματς με τον Ηρακλή.

Ο Πάουλο Μπέντο άφησε εκτός αποστολής για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο» τους Κώστα Φορτούνη και Μανουέλ Ντα Κόστα.

Πάντως από την ανακοίνωση των ερυθρόλευκων δεν προκύπτει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού για τους δύο παίκτες και η απουσία τους από την αποστολή είναι... επιλογή του Πορτογάλου τεχνικού.

Όσον αφορά τον Μαροκινό αμυντικό ενδέχεται ο αποκλεισμός του να ερμηνευτεί και ως απόφαση για να πάρει ανάσες μετά από διαδοχικές συμμετοχές στο βασικό σχήμα του Θρύλου.

Για τον διεθνή επιτελικό μέσο, όμως, δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ίσως να πρόκειται για κάποιου είδους... «μήνυμα» της τεχνικής ηγεσίας προς τον παίκτη. Ο Φορτούνης προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο στο Ρέντη με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά μετά το τέλος της προπόνησης ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να μην τον έχει στους 20 που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη. Είτε ο Μπέντο βλέπει ότι ο Φορτούνης δεν είναι στο βαθμό που ο ίδιος επιθυμεί στις προπονήσεις είτε προτιμάται από την τεχνική ηγεσία να δοθεί χρόνος στον παίκτη να ξεπεράσει δίχως προβλήματα για τη συνέχεια ένα πρόβλημα που είχε στον αστράγαλο από την Εθνική.

Ο 23χρονος μέσος δεν είχε αγωνιστεί ούτε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τη Βέροια, αλλά ούτε και στο ματς με τη Γιουνγκ Μπόις στη Βέρνη.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Σεμπά, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το ματς του Europa League.

Εκτός αποστολής παραμένουν οι ανέτοιμοι Σιόβας και Ελαμπντελαουί, ενώ επανέρχεται ο Πάρντο που δεν είναι δηλωμένος στην Ευρώπη.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :