Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΕΙ... ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΚΑΡΟ ΓΟΥΑΪΤ ΟΙ ΧΙΤ!


Ο Οκάρο Γουάιτ πολύ δύσκολα θα βρει θέση στο τελικό ρόστερ των Χιτ, με την ομάδα του Μαϊάμι να θέλει να τον στείλει στο... NBDL.

Ο πρώην παίκτης του Άρη που απασχόλησε έντονα τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι που μας πέρασε, όπως όλα δείχνουν, δεν θα έχει θέση στο τελικό ρόστερ που θα δηλώσει ο Έρικ Σποέλστρα για την regular season του ΝΒΑ.

Ωστόσο, οι άνθρωποι των Χιτ, θέλουν να... κρατήσουν τον Γουάιτ στο Μαϊάμι και ανάλογα με την εξέλιξή του, τη βελτίωσή του, αλλά και την πορεία της σεζόν, να τον καλέσουν ξανά στην πρώτη ομάδα όταν χρειαστεί.

Δημοσίευμα της «Miami Herald» υπογραμμίζει πως οι Ρόντνεϊ ΜακΓκράντερ, Στέφαν Γιάνκοβιτς και Οκάρο Γουάιτ οδεύουν προς την D - League, για να δουλέψουν και να βρίσκονται στις πρώτες επιλογές των Χιτ, αν αλλάξει κάτι μέσα στη σεζόν.

Βέβαια, μένει να φανεί αν και οι ίδιοι οι παίκτες δεχθούν να πάνε στη θυγατρική ομάδα των τρεις φορές πρωταθλητών ΝΒΑ, τους Sioux Falls Skyforce.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :