Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΙ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ... ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ! (PHOTOS)


Δείτε τι δείχνει έρευνα της «Stadium Database», που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Σας μεταφέρουμε αυτούσιο το δημοσίευμα:

Πρώτοι στην Ελλάδα οι «ερυθρόλευκοι» αλλά χαμηλά στην Ευρωπαϊκή λίστα. Τι συμβαίνει με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και γιατί… απουσιάζουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού.

Γενικά οι ελληνικές ομάδες βρίσκονται πολύ μακριά από τις πρώτες θέσεις, με τον Ολυμπιακό και το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στην 117η θέση με 18.154 φιλάθλους, την ΑΕΚ και το ΟΑΚΑ στην 215η με 10.818 και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 10.569 θεατές ανά αναμέτρηση. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι καν στη λίστα κάτι που προφανώς έχει να κάνει και με την χωρητικότητα του γηπέδου του.

Στα αξιοσημείωτα ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ παρουσιάζουν αύξηση των οπαδών τους ενώ δεν υπάρχει κάτι τέτοιο για την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα δεν υπάρχει σχετική μέτρηση καθώς την προηγούμενη χρονιά μετείχε στο πρωτάθλημα της Football League.

Στην κορυφή της σχετικής λίστα στην Ευρώπη βρίσκονται οι φίλαθλοι της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Γνωστοί για το «κίτρινο τείχος», οι φίλοι της γερμανικής ομάδας, δημιουργούν σε κάθε εντός έδρας αγώνα, εκπληκτική ατμόσφαιρα, ανεξαρτήτως αντιπάλου και σημαντικότητας της αναμέτρησης.

Οπως προέκυψε από σχετική έρευνα της «Stadium Database», οι φίλαθλοι της Ντόρτμουντ διατηρούν από το 2015 το ρεκόρ μέσου όρου προσέλευσης ανά αγώνα, με 81.178 θεατές στο «Signal Iduna Park»!

Στην δεύτερη θέση του σχετικού πίνακα, βρίσκεται η Μπαρτσελόνα και το «Καμπ Νου» με μέσο όρο θεατών 78.881 ανά αναμέτρηση και ακολουθούν η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» (75.279) και η Μπάγερν Μονάχου στην «Αλιαντς Αρένα» με 75.000 φιλάθλους ανά αγώνα.

Οι πρώτες δέκα ομάδες στη Ευρώπη με την μεγαλύτερη προσέλευση φιλάθλων είναι οι εξής:


Δείτε που ακριβώς βρίσκεται στη σχετική λίστα ο Ολυμπιακός:


Δύο θέσεις χωρίζουν την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ:


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :