Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΧΩΡΙΣ ΔΥΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΕΦ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!


Ο κανονισμός του ΕΣΑΚΕ για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, αναγκάζει τον Παναθηναϊκό να πάει στο ντέρμπι του ΣΕΦ χωρίς δύο Αμερικανούς του.

Με… υποχρεωτικές απουσίες θα κατέβει στο ΣΕΦ για το ματς με τον Ολυμπιακό, την 2η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ, ο Παναθηναϊκός Superfoods.

Οι "πράσινοι" διαθέτουν αυτή τη στιγμή έξι Αμερικανούς στο ρόστερ τους, ωστόσο μέχρι να αρχίσει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος, έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν μόνο τέσσερις εξ’ αυτών (4 Αμερικανοί συν 2 κοινοτικοί).

Αυτό σημαίνει πως δύο από τους Φελντέιν, Τζέιμς, Σίνγκλεντον, Νίκολς, Γκιστ, Κέι Σι Ρίβερς δεν θα δώσουν το «παρών» στον αγώνα του ΣΕΦ, που λογικά πάει για 17 Οκτωβρίου, αλλά θα είναι κανονικά όλοι τους στα πλάνα του Πεδουλάκη από την 14η αγωνιστική (ξεκινά 21 Ιανουαρίου 2017) και μετά, όπου βάσει κανονισμού, επιτρέπονται έξι Αμερικανοί.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν οι δύο "αιώνιοι" κληρωθούν αντίπαλοι στα ημιτελικά του Κυπέλλου -που είναι προγραμματισμένα για τις 18 Ιανουαρίου- τότε ούτε εκεί ο ΠΑΟ θα έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει έξι Αμερικανούς, κάτι που σημαίνει ότι θα «κοπούν» δύο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :