Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΤΣΙ... ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΣΕΖΟΝ Ο MVP ΤΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ!


Ως την καλύτερη χρονιά της καριέρας του στην Ελλάδα χαρακτήρισε την περσινή, λόγω της συνολικής συμπεριφοράς του κόσμου, ο Βασίλης Σπανούλης.

Πολλά βήματα μπροστά πήγε την περσινή σεζόν το ελληνικό μπάσκετ, βάσει της συμπεριφοράς που είχε ο κόσμος, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος την χαρακτήρισε ως την καλύτερη της καριέρας του στη χώρα μας.

Το βραβείο του MVP της περσινής σεζόν αλλά και εκείνο του μέλους της κορυφαίας πεντάδας του πρωταθλήματος απονεμήθηκε στον Βασίλη Σπανούλη πριν την κλήρωση του πρωταθλήματος της νέας σεζόν.

«Πιο σημαντική είναι η ομαδική διάκριση, γιατί έτσι έχει σημασία και η ατομική. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα, γιατί μιλάμε για ομαδικό σπορ. Τις τελευταίες ημέρες περάσαμε δύσκολα λόγω του θανάτου της Ιωάννα Στάχτου Αγγελοπούλου. Είμαστε μια οικογένεια. Αυτό το βραβείο ανήκει σε όλη την ομάδα και συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές», δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης στην κάμερα της Nova και συμπλήρωσε:

«Όσα χρόνια αγωνίζομαι στην Ελλάδα η περσινή σεζόν ήταν η καλύτερη ως προς την συμπεριφορά του κόσμου. Στους τελικούς είδαμε ως ένα μεγάλο ποσοστό καλύτερη συμπεριφορά. Δεν χρειάζεται οι οικογένειες να μας ζητούν εισιτήρια μόνο για τα παιχνίδια με τον Κολοσσό, τον Κόροιβο ή το Λαύριο. Πρέπει να βλέπουμε οικογένειες και στα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και έτσι θα προοδεύσουμε και ως κοινωνία».

Για το ντέρμπι «αιωνίων» στη 2η αγωνιστική της Α1: «Όταν οι ομάδες θα παίξουν λίγο αργότερα, θα δούμε καλύτερο θέαμα, γιατί θα είναι πιο έτοιμες. Σίγουρα θα παίξουν κι άλλες φορές μέσα στη σεζόν. Για να είσαι ο καλύτερος πρέπει να κερδίζεις τους καλύτερους».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :