Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ... ΚΑΛΥΤΕΡΑ!


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά, η πρώτη προπόνηση της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2016-2017.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη νέα χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες να επαναλάβουν την περσινή εντυπωσιακή πορεία που τους έφερε στον τελικό του Champions League, κατακτώντας παράλληλα και το νταμπλ.

Η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Βλάχου διεξήχθη με τους νεοαποκτηθέντες, Μλάνταν Γιάνοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Άλμπερτ Εσπανιόλ, Στέλιο Αργυρόπουλο και τους Βαγγέλη Δελακά, Γιώργο Ντόσκα, Μανώλη Μυλωνάκη, Γιόζιπ Πάβιτς, Κώστα Μουρίκη, Χριστόδουλο Κολόμβο, Κυριάκο Ποντικέα, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Στέφανο Γαλανόπουλο κα Mανώλη Πρέκα.

Ο Γιάννης Φουντούλης που έδωσε το παρών θα ενσωματωθεί σταδιακά το επόμενο διάστημα στην προετοιμασία ενώ ο βοηθός του Θοδωρή Βλάχου, Χρβόγκε Κόλιανιν αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :