Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ! (VIDEO & PHOTOS)


Άγνωστοι επιτέθηκαν στον κεντρικό Σύνδεσμο του Ολυμπιακού στον Πειραιά, χωρίς ευτυχώς να υπάρχουν τραυματίες αλλά μόνο υλικές ζημιές.

Το βράδυ της Δευτέρας άγνωστοι που επέβαιναν σε 15 μηχανάκια έκαναν επίθεση με μολότοφ και άλλα αντικείμενα στον Σύνδεσμο του Ολυμπιακού στον Πειραιά, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Γρηγορίου Λαμπράκη.

Από αυτήν την επίθεση προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Από τις μολότοφ κινδύνευσε να καεί ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, αλλά η έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικης απέτρεψε την καταστροφή.

Οι άγνωστοι που έκαναν την επίθεση μετά πήγαν από την Λουκά Ράλλη στην Ευαγγελιστρίας και την Τζαβέλλα και στην συνέχεια στην παραλιακή. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής και ενώ ξεκίνησε η έρευνα στη γύρω περιοχή, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.

Δείτε σχετικό βίντεο από το "Πρώτο Θέμα" αλλά και φωτογραφίες:








Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :