Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ FINAL 4 ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ... ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!


Οι πιέσεις των Τούρκων χορηγών της, ανάγκασε την Euroleague να... επιστρέψει στην αρχική λύση της Κωνσταντινούπολης για το επόμενο Final 4.

Τα θέματα ασφαλείας που απασχολούν τους τελευταίους μήνες την Κωνσταντινούπολη, είχαν βάλει τη διοργανώτρια αρχή σε... δεύτερες σκέψεις σε σχέση με την αρχική της απόφαση να διοργανώσει το Final 4 (19-21 Μαϊου) στην Τουρκία. H Euroleague ψάχτηκε έντονα για το Βελιγράδι και τη Μόσχα, ωστόσο αποφάσισε να... επιστρέψει στο αρχικό της πλάνο.

Οι δύο μεγαλύτεροι χορηγοί της Euroleague (Turkish Airlines & Dogus) άσκησαν πίεσεις, παρέχοντας παράλληλα τις απαραίτητες εγγυήσεις για την ασφαλή παραμονή των ομάδων και των επισκεπτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το gazzetta.gr οι διοργανωτές θα ανακοινώσουν την απόφασή τους στις 27 Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :