Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΡΗΚΑΝ ΠΟΙΟΣ... ΦΤΑΙΕΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ fa-panathinaikos! (PHOTOS)


Mα φυσικά, ποιος άλλος; Ο Μάρινερ φταίει που ο Παναθηναϊκός δεν πήρε ούτε βαθμό από τον Άγιαξ στη Λεωφόρο τη στιγμή που περίμεναν όλοι στο πράσινο στρατόπεδο... γιορτή.

Υπομονή, έχει κι άλλα... τέτοια το μενού! Άτιμη ευρω-παράγκα! 

Ας δούμε τι λένε κάποια πράσινα ΜΜΕ για την φάπα από τον Άγιαξ μέσα στη Λεωφόρο : 


leoforos.gr : «ΛΥΓΙΣΕ» ΑΠΟ ΑΓΙΑΞ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΕΡ

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε μόλις στο 8' με τον Μπεργκ, αλλά ο Άγιαξ κι ο Μάρινερ τον ανάγκασαν σε ήττα στη Λεωφόρο (1-2).


Ο Παναθηναϊκός των πολλών προβλημάτων, του τραυματία Ιμπάρμπο και των ανέτοιμων Λεντέσμα και Κουτρουμπή, δεν κατάφερε να αρχίσει με το δεξί τη φετινή σεζόν στην Ευρώπη. Αν και ξεκίνησε πολύ ορμητικά το ματς σε μια κατάμεστη Λεωφόρο που είχε γιορτινή ατμόσφαιρα, δεν μπορούσε να ξεφύγει από τα λάθη του και την κακή απόδοση ποδοσφαιριστών που είναι «κλειδιά» για την ομάδα. Σαν μην έφταναν όλα αυτά, ο Άγγλος ρέφερι Μάρινερ… τήρησε την παράδοση και για τρίτο ματς που διαιτήτευσε τον Παναθηναϊκό δεν κέρδισε το «τριφύλλι», ενώ πήρε πολλές λάθος αποφάσεις σε σημαντικά σημεία αφήνοντας στο τέλος τους «πράσινους» με εννέα παίκτες που θα πάνε στο «Μπαλαΐδος» για το ματς με τη Θέλτα χωρίς τους Ιβανόφ και Γουακάσο που αποβλήθηκαν.

Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός έμεινε χωρίς βαθμό στο ξεκίνημα του ομίλου, ο Άγιαξ έχει τρεις και η Σταντάρ Λιέγης με τη Θέλτα από έναν μετά το μεταξύ τους 1-1 στο Βέλγιο.

panathinaikos24.gr : Εγκλήματα και τιμωρία…

Ο Παναθηναϊκός δέχτηκε το πρώτο χαστούκι της χρονιάς, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, ηττήθηκε από τον Άγιαξ με 2-1 σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με τρεις αποβολές, και μπόλικη ένταση προς το τέλος. Τραγικά λάθη από τον Ιβανόφ, σε κακή βραδιά και ο Μέστο, δίκαιη η νίκη του Άγιαξ.

Με το… αριστερό μπήκε στη σεζόν ο Παναθηναϊκός, ηττήθηκε από τον καλύτερο Άγιαξ με 2-1, παρότι προηγήθηκε νωρίς και θα μπορούσε να πάρει περισσότερα πράγματα, αν συνέχιζε στον ίδιο ρυθμό, στην αρχή του παιχνιδιού, όπου και είχε βάλει στα σχοινιά τον Άιαντα.

Μοιραίος παίκτης ο Ιβανόφ, κάνει το λάθος στο πρώτο γκολ του Άγιαξ, αποβάλλεται στη συνέχεια, δεν προσέφεραν οι αλλαγές του Στραματσόνι, ο οποίος δε διαχειρίστηκε καλά το παιχνίδι, αφού θα μπορούσε να έχει επέμβει νωρίτερα.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :