Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΕΡΑΣΤΙΑ... ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ο ΑΠΟΕΛ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ! *VIDEOS*


Μετά το... έπος με τη Ρόζενμποργκ, οι Κύπριοι «έγραψαν» άλλη μία χρυσή σελίδα στην ευρωπαϊκή τους ιστορία, επικρατώντας με τρομερή ανατροπή στο τέλος, 2-1 της Αστάνα!

Πέρυσι, η Αστάνα πέταξε εκτός Champions League τον ΑΠΟΕΛ, φέτος οι Κύπριοι, όχι απλά... «εκδικήθηκαν», αλλά το έκαναν με τρόπο που πόνεσε... Με τρομερή ανατροπή!

Προσθέτοντας άλλη μία εκπληκτική εμφάνιση στην Ευρώπη -ΚΑΙ- φέτος, οι «κυανοκίτρινοι» έφεραν «τούμπα» τους Καζάκους στο τέλος και ξεκίνησαν και αυτοί με νίκη (2-1) στον 2ο όμιλο του Europa League, όντας στην κορυφή μαζί με τον Ολυμπιακό!

Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο 45' με τον Μαξίμοβιτς, σοκάροντας το ΓΣΠ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, με το σουτ του Σέρβου να κοντράρει και την Αστάνα να ανοίγει το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, ο ΑΠΟΕΛ πίεσε, πείσμωσε όταν στο 60' ο διαιτητής του ματς αρνήθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Καρλάο και ανέτρεψε την κατάσταση! Στο 77', λοιπόν, ο Βινίσιους ισοφάρισε, για να πετύχει την ολική ανατροπή ο Ντε Καμάργκο (που είχε μπει ως αλλαγή) στο 87', δίνοντας τη νίκη στην ομάδα της Λευκωσίας!

Δείτε τα βίντεο:





Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :