Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕ SUPER... ΟΝΤΟΜ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗ ΓΑΛΑΤΑ Η ΣΑΣΑΡΙ!


Αρκετή δουλειά χρειάζεται ακόμα η Γαλατασαράι, προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο αφού για ακόμα ένα φιλικό οι Τούρκοι γνώρισαν την ήττα, αυτή τη φορά κόντρα στη Σάσαρι, με 92-87.

Το παιχνίδι ήταν... ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος αφού το σκορ στο ημίχρονο ήταν 42-41 υπέρ των Ιταλών ενώ στο τέλος της τρίτης περιόδου η ομάδα του Εργκίν Αταμάν πήρε οριακό προβάδισμα με 66-64. Στην τελευταία περίοδο ωστόσο η Γαλατά... δέχθηκε 28 πόντους με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στο σκορ με 78-71 και να μην καταφέρει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Τζόνσον-Όντομ, με 14 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ ενώ σημαντικές βοήθειες πρόσφεραν οι Τραβόρ (19π), Σακέτι (18π) και Σαβάνοβιτς (14π).

Αντίθετα, η Γαλατασαράι που βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Τιμπόρ Πλάις, είχε σε πολύ καλή μέρα τους Ντέντμον (17π) και Ντέι (16π, 7ρ).


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :