Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ Ν. ΣΜΥΡΝΗ! ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2! *VIDEOS*


Με κορυφαίο τον... βιονικό Μιλιβόγεβιτς, ο Ολυμπιακός επικράτησε 0-2 του Πανιωνίου στον... "πόλεμο" της Νέας Σμύρνης και έπιασε προσωρινά κορυφή.

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί... «δάφνες ποιότητας» εξαιτίας των πολλών νεύρων που κυριάρχησαν και των δυο αποβολών, ο Ολυμπιακός δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του, αλλά... έφυγε νικητής από τη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο με γκολ των Μποτία και Μιλιβόγεβιτς.

Με τη νίκη αυτή, οι ερυθρόλευκοι ανέβηκαν προσωρινά στην πρώτη θέση με 12 βαθμούς, ενώ ο Πανιώνιος έμεινε στους 9.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να... αποδράσει από τη Νέα Σμύρνη, «χτυπώντας» με δύο γκολ από στημένες φάσεις, είχε και δοκάρι με τον Τσόρι στο 72', αλλά η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από αρκετές στιγμές έντασης αλλά και διακοπές.  

Γύρω στο 80’, μάλιστα, ο Λαμπρόπουλος διέκοψε το ματς, λόγω ρίψης αντικειμένων στο κόρνερ, εκεί που κάθονται οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου. Φώναξε τους βοηθούς του στο κέντρο του γηπέδου και προειδοποίησε πως αν δεν σταματήσουν, θα φύγει για τα αποδυτήρια. Τελικά, αν και χρειάστηκαν δύο… προσπάθειες, το παιχνίδι συνεχίστηκε.

Από το ματς ξεχώρισε ο Μιλιβόγεβιτς, που βρίσκεται σε εξαιρετική περίοδο και με δικό του απευθείας φάουλ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Στα καθαρά αγωνιστικά...

Ο Ολυμπιακός, παρά το -ξεκάθαρο- πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου στο πρώτο 45λεπτο, με εξαίρεση την πρώτη, καλή στιγμή του ματς, μόλις στο 4’, όταν ο Ανσαριφάρντ ξέφυγε από τα μαρκαρίσματα από αριστερά, σούταρε, αλλά ο Καπίνο τού είπε... «ΟΧΙ». Οι παίκτες του Πάουλο Μπέντο πίεσαν για το γκολ και το... πέτυχαν στο 15’, όταν οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε «μαεστρικά» ο Μάριν, με τον Μποτία να πιάνει μια καταπληκτική κεφαλιά, ανοίγοντας το σκορ. Οι πρωταθλητές θα μπορούσαν, πάντως, να πετύχουν και δεύτερο γκολ στο 23’, και πάλι με στημένη μπάλα, με τον Σεμπά να «γεμίζει» με εκτέλεση φάουλ από αριστερά, τον Μποτία να παίρνει την κεφαλιά, να μπαίνει στη φάση ο Ντα Κόστα, αλλά τους αμυντικούς του Πανιωνίου να απομακρύνουν την μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 60’, οι ερυθρόλευκοι είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους μετά το γκολ του Μποτία, όταν ο Ελιουνούσι σέντραρε από δεξιά, βγάζοντας μόνο του τον Ρέτσο, ο οποίος σούταρε άουτ, για να ακολουθήσει η... γκολάρα του Μιλιβόγεβιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 64’! Το δοκάρι του Φιγκέιρας στο 72’, με τον Πορτογάλο να «τσιμπάει» ίσα ίσα την μπάλα στην καταπληκτική σέντρα του Τσόρι, ήταν η τελευταία φάση του ματς, το οποίο λίγο έλειψε να… τιναχτεί στον αέρα ένα δεκάλεπτο πριν το τέλος!

Ο Τσόρι έριξε την μπάλα στον Μασούντ, ο Ιρανός έπεσε μόνος του κάτω και όλα αυτά… μπροστά στην εξέδρα των οργανωμένων του Πανιωνίου! Ακολούθησε ρίψη αντικειμένων, με τον Λαμπρόπουλο να φωνάζει στο κέντρο του γηπέδου τους βοηθούς του και να... προειδοποιεί πως θα φύγει για τα αποδυτήρια! Τελικά, τα πνεύματα ηρέμησαν και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά, με τις δύο ομάδες να τελειώνουν με δέκα, καθώς αποβλήθηκε, από πλευράς Ολυμπιακού, ο Ρέτσος στο 76’ με δεύτερη κίτρινη, όπως και ο Βλάχος από τους γηπεδούχους στο 88’.

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Αντωνιάδης, Βλάχος, Γκιοάτα, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος (88' Ενγκόνγκ), Μασούρας (68' Ολαϊτάν), Ανσαριφάρντ, Μασούντ, Φούντας.

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Ρέτσος, Ντα Κόστα, Μποτία, Φιγκέιρας, Μαρτίνς, Μιλιβόγεβιτς, Σεμπά (78' Βιάνα), Μάριν (65' Τσόρι), Ελιουνούσι, Ιντέγε (90'+1' Καμπιάσο).


Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:









Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :