Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

ΕΥΚΟΛΑ Ο ΑΠΟΕΛ...


Χωρίς να... φορτσάρει ιδιαίτερα ο ΑΠΟΕΛ νίκησε εκτός έδρας τη νεοφώτιστη ΑΕ Ζακακίου με 1-4 και πέτυχε την 6η νίκη του στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League είχε ένα... εύκολο απόγευμα, καθώς υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και μόλις στο 8ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Μπερτόλιο. Η φάση ξεκίνησε από κόρνερ του Γιαννιώτα, με τον Αργεντίνο να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Χρυσοστόμου για το 2-0.

Στο 20’ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Πιέρο Σωτηρίου. Ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ έπιασε αμαρκάριστος την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Βάντερ και έγραψε το 2-0.

Ο προπονητής της κυπριακής ομάδας στο 59’ έριξε στο ματς τον Εφραίμ, ο οποίος στο 76’ έκανε το 3-0 για τον ΑΠΟΕΛ. Οκτώ λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και πάλι με τον Εφραίμ, ενώ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης η ΑΕΖ πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Πάγκαλο.

Συνθέσεις:

ΑΕΖ: Χρυστοστόμου, Μαμμίδης, Κυριάκου, Οζίας, Σακελλαρίου, Σολωμού (23΄ Παχίπης), Αουρέλιο (74΄ Κατσής), Τσιμοτζί, Φελισιέν (63΄ Ντο Σάντος), Πάγκαλος, Σάσι

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Αστίθ, Καρλάο, Λάγο, Μοράις, Βινίσιους, Μπερτόλιο (73΄ Μπρεσάν), Γιαννιώτας (60΄ Εφραίμ), Βάντερ (65΄ Αλωνεύτης), Σωτηρίου

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :