Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ... ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Κ15 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ15 1-2


Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Πρωτάθλημα Super League Κ-15 οι Παίδες του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη επικράτησε με 1-2 του Παναθηναϊκού στο Κορωπί παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και χάνοντας ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

Όπως αναφέρει το «Olympiacos.org», στο 22’ ο Τσάβος βγάζει ωραία ασίστ στον Σουρλή ο οποίος με κεφαλιά ανοίγει το σκορ (0-1) ενώ στο 48’ μετά από κόρνερ του Μούκα ο Τιμολέων με πλασέ μέσα από την περιοχή «γράφει» το 0-2 για τον Ολυμπιακό. Στο 45’ ο Ολυμπιακός είχε άλλη μια καλή ευκαιρία για γκολ με τον Τόλιο όπως και στο 53΄ο Αρσενίδης και στο 59’ ο Νικόλης. Ο Παναθηναϊκός μείωσε στο  67’ με πέναλτι (χέρι του Τιμολέων) του Τουρκοχωρίτη.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Νίκος Τοπολιάτης τόνισε μετά από τον αγώνα: «Μπράβο στα παιδιά για τη νίκη και την εμφάνιση. Θα μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα αφού όταν είσαι στον Ολυμπιακό έχεις πάντα μεγάλες απαιτήσεις. Ήταν μια δίκαιη νίκη σε μια δύσκολη έδρα μ’ έναν καλό αντίπαλο αλλά είναι μόνο η αρχή. Ο δρόμος είναι μακρύς και συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας». 

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χατζηγιαννάκης, Σαλάτας, Μητρόπουλος, Νούσης, Σιατούνης, Δημοσθενιάδης, Σακελαρόπουλος, Τουρκοχωρίτης, Νιάρχος, Λαζαρίδης, Φοίνικης. Αγωνίστηκαν και οι Βόσος, Σιάφακας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:  Ηλιάδης, Τσάβος, Νικόλης (69’ Παπαγεωργίου), Ασλανίδης, Τιμολέων, Γούλας, Τόλιος (46’ Καρακώστας), Μούκα, Παπαδόπουλος (60’ Αρσενίδης-82’ Τζανετής), Σουρλής (77’ Ντότης), Κεραμίδας. 
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :