Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

«ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ...»


Ο Ολυμπιακός πήρε την εκτός έδρας νίκη επί του Κοροίβου και ο προπονητής των γηπεδούχων, Ντίνος Καλαμπάκος, στάθηκε στη διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο προπονητής του Κόροιβου στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση της πρεμιέρας της Α1 ανέφερε πως... «καλή αγωνιστική χρονιά και από εμένα, υγεία σε όλες τις ομάδες, αυτές οι ομάδες δεν είναι για το επίπεδο το δικό μας. Τα παιδιά του Ολυμπιακού μάς πήγαν σε επίπεδα παραπάνω από αυτά που αντέχαμε εμείς. Τελικά, όμως, το ματς τελείωσε και είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι. Τώρα περιμένουμε να γυρίσουν οι τραυματίες και να δούμε τι ομάδα έχουμε. Να γυρίσει και ο Βαν Όστρουμ μαζί με τον Ρίτσαρτ που γύρισε πριν από 3-4 ημέρες. Για να δούμε τελικά τι μπορεί να πετύχει αυτή η ομάδα. Και θέλουμε να μπούμε στην τροχιά του πρωταθλήματος. Νομίζω το ευχαριστήθηκαν όλοι και ο κόσμος και όλοι εδώ στην πόλη. Εμείς προσπαθήσαμε να το κυνηγήσουμε και το κυνηγήσαμε όσο μπορούσαμε το ματς».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :