Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

ΝΙΚΗ ΜΕ... 26 ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΣΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!


Ένα σημαντικό αποτέλεσμα πήρε από τη δεύτερη κιόλας αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑΝΑ ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι πέρασαν από το “Ανδρέας Βαρίκας”, κερδίζοντας στην... παράταση τον Πανιώνιο με 64-57.

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο παρκέ της Νέας Σμύρνης και με τον Νίκο Αρσενόπουλο να ηγείται έκανε από νωρίς το +7 (8-15, 11′). Ρουμελιώτης και Αρμάος με τρίποντά τους μείωσαν σε 16-17 (15′). Ένα λεπτό πριν το ημίχρονο, ο Αρσενόπουλος ευστόχησε στο πρώτο του τρίποντο και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Τζαΐδας πέτυχε ένα πανέμορφο ανάποδο καλάθι, επαναφέροντας την διαφορά στα ύψιστα ως τότε επίπεδα.

Μετά την επιστροφή από τα αποδυτήρια οι “κυανέρυθροι” έδειξαν ένα σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο, μπλόκαραν τους φιλοξενούμενους και κατάφεραν να περάσουν μπροστά, μετά από βολή του Δημητρακόπουλου (30-29, 26′). Η επιθετική… βραδύτητα συνεχίστηκε για περίπου δέκα λεπτά και ταυτόχρονα ο Καρακεχαγιάς έκανε το 46-40 (35′) υπέρ των γηπεδούχων.

Το μομέντουμ του αγώνα φαινόταν να ανήκει στον Πανιώνιο, ωστόσο, ο Φίλας με δύο προσωπικές προσπάθειες έφερε τον Ολυμπιακό στο -2 (49-47, 36′). Τόσο ο Πανιώνιος, όσο και ο Ολυμπιακός είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν, όμως, Δημητρακόπουλος και Αρσενόπουλος έχασαν από μία βολή για την κάθε ομάδα και έτσι οδηγήθηκαν στην παράταση.

Εκεί, και πάλι οι Φίλας και Αρσενόπουλος ήταν... πρωταγωνιστές, καθώς πέτυχαν τους διπλάσιους πόντους από όσους πέτυχε συνολικά στο έξτρα πεντάλεπτο ο Πανιώνιος και οδήγησαν τελικά τον Θρύλο στο πρώτο σπουδαίο “διπλό” της σεζόν.

Δεκάλεπτα: 8-13, 22-29, 37-37, 52-52, 57-64

Πανιώνιος (Μελέτης): Καρακεχαγιάς 6, Δημητρακόπουλος 6, Αγγελοκωνσταντής 2, Κοπακάκης 2, Καπρής 9, Τάτσης 15, Μόσορας 3 (1), Αρμάος 3 (1), Ρουμελιώτης 11 (3)

Ολυμπιακός (Χρυσανθόπουλος): Μπάλης 4, Μερισιώτης 8, Στριγάς, Παπαγεωργίου 1, Τζαϊδας 10, Αρσενόπουλος 26 (1), Φίλας 12 (1), Αλεξόπουλος, Κιουρτσίδης 3


Βαθμολογία:

Πρωτέας Βούλας 4
Ολυμπιακός 4
Ίκαρος Καλλιθέας 4
Παλαιό Φάληρο 3
Πανιώνιος 3
Αναγυρούς Βάρης 3
Κρόνος Αγ. Δημητρίου 3
Ηλεκτρούπολη 3
Μίλωνας 3
Ιωνικός Νίκαιας 2
Πανελευσινιακός 2
Έσπερος Καλλιθέας 2

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :