Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΠΕΝΤΟ ΜΕ ΜΙΑ... ΥΠΟΣΧΕΣΗ


Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς υπόσχεται ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού θα τα δώσουν... όλα κόντρα στην ΑΕΚ ώστε να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Προβληματισμένος από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν πήρε τη νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League, αλλά και... αισιόδοξος ότι οι ερυθρόλευκοι μπορούν να βάλουν τέλος στα ανεπιτυχή αποτελέσματα επικρατώντας της ΑΕΚ την Κυριακή (02/10, 20:30), εμφανίστηκε ο Σέρβος μέσος.

«Κάναμε πολλές ευκαιρίες, είχαμε τρία δοκάρια, αλλά δεν σκοράραμε και στο τέλος φύγαμε από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας χάσει τον αγώνα», σχολίασε μέσω της «Live Sport» ο Μιλιβόγεβιτς και συνέχισε:

«Δεν αξιοποιήσαμε τη νίκη μας στην Ελβετία, αλλά ήμασταν και εξακολουθούμε να είμαστε το φαβορί και πιστεύω ότι θα προκριθούμε στα νοκ-άουτ παιχνίδια. Ο όμιλος είναι ανοιχτός, όλα τα ματς είναι δύσκολα, χάσαμε μια καλή ευκαιρία εναντίον του ΑΠΟΕΛ για να είμαστε μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία, αλλά είναι στο χέρι μας να διορθώσουμε τα λάθη και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ολυμπιακός και τις δοκιμές του Μπέντο είπε: «Ο προπονητής δοκιμάζει κάποια πράγματα, κάνει αλλαγές για να βρει ποιο είναι το καλύτερο για την ομάδα».

Ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε και στο ματς της Κυριακής: «Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο για την υποστήριξη μέχρι σήμερα στην ομάδα και ξέρω ότι θα μας στηρίξουν και την Κυριακή. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι όλοι οι παίκτες θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ. Θέλουμε να επιστρέψει το χαμόγελο στον κόσμο μας και είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :