Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΜΕ 4αρα ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΑΝΑ 4-1! *VIDEOS*


Καθάρισε με... 4άρα την Αστάνα ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν ό,τι ήθελαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και με το τελικό 4-1 έκαναν σημαντικό βήμα πρόκρισης, στέλνοντας... μήνυμα για τις άγριες διαθέσεις τους στον ΠΑΟΚ που παίρνει σειρά.

Έκανε... πλάκα στην Αστάνα ο Ολυμπιακός και μαζί βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, αφού έπιασε ξανά κορυφή. Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν άνετα στη νίκη στο Φάληρο κάνοντας στο δεύτερο ημίχρονο συντήρηση δυνάμεων ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Σαρωτικοί ήταν οι ερυθρόλευκοι στο πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες του Μπέντο έδειξαν από το ξεκίνημα τις διαθέσεις τους και αξιοποιώντας ένα... «τρελό» δεκάλεπτο καθάρισαν από νωρίς τη νίκη με τέρματα των 25’ Φιγκέιρας, 33’ Ελιουνούσι και Σεμπά 34’.

Στο δεύτερο 45λεπτο έπεσε ο ρυθμός. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν μετά από λάθος του Λεάλι και στη συνέχεια έμειναν με δέκα.

Το τελικό σκορ στο «Καραϊσκάκη» έγραψε ο Σεμπά από το 65’.


Στα καθαρά αγωνιστικά...

Πιο ζωηρό ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό στο «Ναό». Οι ερυθρόλευκοι εκμεταλλεύτηκαν την παθητικότητα της Αστάνα και πίεσαν από τα πρώτα λεπτά. Με επιθέσεις κυρίως από τα άκρα και κάθετο παιχνίδι, οι ερυθρόλευκοι έμπαιναν με ευκολία στην περιοχή του Έριτς, τον οποίο... ζέσταναν για τα καλά. Απ’ την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι αδυνατούσαν να βγάλουν οργανωμένη επίθεση και μοιραία βρέθηκαν κλεισμένοι στο μισό του γηπέδου.

Η αρχή έγινε με τον Φορτούνη να κάνει εκπληκτική προσπάθεια και να σερβίρει έτοιμο το 1-0 στον αμαρκάριστο Φιγκέιρας (25’). Μετά το πρώτο γκολ άρχισε το... πάρτι. Οι πρωταθλητές ρόλαραν και έκαναν το 3-0 με δύο τέρματα τσακ-μπαμ από τους Ελιουνούσι (33’) και Σεμπά (34’). Η Αστάνα δεν μπορούσε με τίποτα να βγάλει αντίδραση, ενώ είχε την ευκαιρία να μειώσει στο 37’ όταν ο Άνισιτς σημάδεψε από κοντά το οριζόντιο δοκάρι του Λεάλι.

Δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Ολυμπιακός ήταν εμφανές πως είχε το μυαλό του και στο ματς με τον ΠΑΟΚ οπότε... κατέβασε στροφές. Η χαλαρότητα έφερε το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους που μείωσαν με τον Καπανάνγκα έπειτα από λάθος του Ιταλού τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Λίγο αργότερα, η Αστάνα είδε τη... φόρα της να κόβεται απότομα όταν ο Κάνιας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη (58’) και στο… καπάκι οι ερυθρόλευκοι έκαναν το 4-1 με το δεύτερο γκολ του Σεμπά στο 65ο λεπτό.

Το πέρασμα των λεπτών βρήκε τις γραμμές των δύο ομάδων αρκετά ανοιχτές, αλλά ήταν εμφανές τουλάχιστον από την πλευρά των ερυθρόλευκων πως δεν υπήρχε διάθεση... να ξαναπατήσουν το γκάζι. Έτσι, κρατώντας την μπάλα στα πόδια τους «ροκάνισαν» χωρίς κανένα πρόβλημα τον χρόνο περιμένοντας το τελευταίο σφύριγμα του Στίλερ στο ματς.

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Μποτία, Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς (74’ Καμπιάσο), Μάρτινς, Φορτούνης (79’ Μπουχαλάκης), Ελιουνούσι (69’ Μανθάτης), Σεμπά, Καρντόσο

Στον πάγκο: Καπίνο, , Τσόρι, Βιάνα, Ιντέγε

Αστάνα (Στάνιμιρ Κόλεβ): Έριτς, Μπεϊσεμπέκοβ, Μάλι, Άνισιτς, Λογκβινέκο, Σόμκο, Ταγκιμπέργκεν (63’ Μουζίκοβ), Τουμάσι, Κάνιας, Καπανάγκα (72’ Ντεσπότοβιτς), Νουρσεμπάγιεβ (59’ Σίτοβ)

Στον πάγκο: Μόκιν, Ναγιαράν, Κουλμπέκοβ, Ζουνούσοβ


Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Το 1-0 του Φιγκέιρας ΕΔΩ

Το 2-0 του Ελιουνούσι ΕΔΩ

Το 3-0 του Σεμπά ΕΔΩ

Το 3-1 ΕΔΩ

Το 4-1 του Σεμπά ΕΔΩ

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :