Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΦΤΑΙΕΙ Ο... ΠΟΛΩΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΛΙΕΓΗ!

Τελικά οι ίδιοι δεν φταίνε... ποτέ! Πάντα κάποιος άλλος, δηλαδή διαιτητές και επόπτες! Το γεγονός ότι με μία ομάδα χειρότερη του μετρίου προηγήθηκαν 0-2 αλλά δεν μπόρεσαν τελικά να πάρουν τη νίκη δεν τους πείραξε! Τους πείραξαν οι αποφάσεις του... Πολωνού διαιτητή που φυσικά τους... έσφαξε! 

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τι γράφουν για το 2-2 στο Βέλγιο με τη Σταντάρ Λιέγης : 


leoforos.gr : ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-2: ΤΟΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ!


Ο Παναθηναϊκός ήταν εμφανώς ανώτερος σε όλο το ματς από τη Σταντάρ Λιέγης, προηγήθηκε 0-2 αλλά ο ανεκδιήγητος Πολωνός ρέφερι Στεφάνσκι έβαλε τους Βέλγους στο ματς και τους οδήγησε στην ισοπαλία (2-2)!

Το κακό με τις διαιτησίες σε βάρος του Παναθηναϊκού, έχει παραγίνει πλέον κι εκτός των συνόρων. Δεν γνωρίζουμε αν κάποιοι ή κάποιος στην UEFA έχουν… θέματα με το «τριφύλλι», όμως αυτό το πράγμα είναι εξωφρενικό. Οι «πράσινοι» μετά το Βίγκο έπαιξαν μπαλάρα και στη Λιέγη, αλλά και πάλι δεν πήραν τη νίκη. Αιτία, ο ανεκδιήγητος διαιτητής Στεφάνσκι που ανακάλυψε πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου κι έβαλε ξανά στο κόλπο τη Σταντάρ.


panathinaikos24.gr : Σφαγή…

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε ονειρικό ξεκίνημα απέναντι στην Σταντάρ, προηγήθηκε με 2-0, με δύο γκολάρες του Ιμπάρμπο, ωστόσο ένα ανύπαρκτο πέναλτι και μια κακή εμφάνιση στο Β΄ μέρος, του στέρησαν τη δυνατότητα να πάρει μια μεγάλη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός κλώτσησε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει ένα σημαντικό διπλό απέναντι στην Σταντάρ, αντιμετώπισε μια εχθρική διαιτησία, οι Βέλγοι μείωσαν με ένα ανύπαρκτο πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με το τριφύλλι να μην αντιδρά σωστά στο Β΄ μέρος, να μην απαντάει στο πάθος των Βέλγων και να μένει σε παθητικό ρόλο.

Μέσα σε όλα, ο Παναθηναϊκός είχε να αντιμετωπίσει και τις ατυχίες, καθώς έχασε Ζέκα-Σαμπά, λόγω τραυματισμού, έπαιξε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο χωρίς προπονητή, ο διαιτητής έπαιξε φουλ έδρα, χάρισε αμέτρητες κίτρινες στους παίκτες του Γιάνκοβιτς, σε αντίθεση με αυτούς του Παναθηναϊκού, που τιμωρούσε χωρίς δισταγμό.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :